ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 21:23

Νέες απειλές Κασιδιάρη για υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές της ΝΔ

Νέες απειλές Κασιδιάρη για υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές της ΝΔ

Κασιδιάρης: "Αναφέρονται κατά του πρωθυπουργού με πιο επιθετικό ύφος από τον Μπαλτάκο"

 Απειλεί τους βουλευτές τη ΝΔ πως αν τον διαψεύσουν θα δώσει τα στοιχεία

Ζητάει άρση τηλεφωνικού απορρήτου των Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου για να αποδειχθεί ότι όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια

Ντοκουμέντα με τον Ρουπακιά να πηγαίνει σαν κύριος στο αυτοκίνητό του αφού είχε δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα

Εξακολουθούν να προκαλούν οι χρυσαυγίτες εξαπολύοντας απειλές προς όλες τις κατευθύνσεις. "Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Και ο λάκκος είναι έτοιμος και τους περιμένει στις 18 και 35 Μαΐου", τονίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης κάτι που έγραψε ο Νίκος Μιχαλλολιάκος σε άρθρο του μέσα από τι φυλακές.

"Θα αποκαλύψω κι άλλους"

"Δημοσίευσα τη συνομιλία την ημέρα που θα συζητούνταν η παράταση της προσωρινής κράτησης των φυλακισμένων βουλευτών μας, προκειμένου κάποιοι δικαστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους", είπε επίσης μεταξύ άλλων στην εφημερίδα RealNews ο Ηλίας Κασιδιαρη ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν ανάλογες συνομιλίες και με βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι αναφέρονται κατά του πρωθυπουργού με πιο επιθετικό ύφος από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

"Ο Σαμαράς είχε βρίσει με φράσεις πεζοδρομίου τον Αθανασίου και στη συνέχεια τρομοκρατημένος εκείνος πήρε τηλέφωνο την ανακρίτρια για να μας προφυλακίσουν"

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Κασιδιάρης υποστηρίζει ακόμη "ο Μπαλτάκος μου αποκάλυψε ότι ο Σαμαράς είχε βρίσει με φράσεις πεζοδρομίου τον κ. Αθανασίου και στη συνέχεια τρομοκρατημένος εκέινος πήρε τηλέφωνο την ανακρίτρια Τσάμη για να μας προφυλακίσουν" ενώ ζητεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του πρωθυπουργού και των Δένδια , Αθανασίου προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του.

Μάλιστα δε διστάζει να προκαλέσει τους βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους όπως σημειώνει είχε συνομιλίες, πως αν τον διαψεύσουν θα δώσει τα στοιχεία.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Περισσότερα: newsit.gr