Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 10:23

Γεωργιάδης: Η Αλεξίου θα έκανε συναυλία για την απολυμένη καθαρίστρια του Mega;

Γράφτηκε από την

Οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ήταν εργαζόμενες στο ελληνικό δημόσιο όχι με σχέση μόνιμη αλλά με συμβάσεις που ανανεώνονταν και μάλιστα πληρώνονταν και πολύ καλά, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ 

 

Για το θέμα των καθαριστριών μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έχουμε κάποιες κυρίες συμπαθέστατες και αξιοπρεπέστατες καθόλα που ήταν εργαζόμενες στο ελληνικό δημόσιο όχι με σχέση μόνιμη αλλά με συμβάσεις που ανανεώνονταν και μάλιστα πληρώνονταν και πολύ καλά. Ο εργοδότης τους, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, χρεοκόπησε και αποφάσισε την απόλυσή τους. Έρχεται τώρα η κυρία Αλεξίου, ο κ. Βίτσας και λένε "όχι, πρέπει να τους επαναπροσλάβει το ελληνικό Δημόσιο"». 

«Εγώ μία ερώτηση θέλω να κάνω» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης διερωτώμενος: «Αυτές οι συμπαθέστατες και αξιοπρεπέστατες κυρίες είναι πολίτες που έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον κάθε άνεργο αυτής της χώρας;».

«Η κυρία Αλεξίου θα κάνει συναυλία για την απολυμένη καθαρίστρια του Mega; Για να τελειώνουμε με το λαϊκισμό στη χώρα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: protothema.gr