ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 02 Αυγούστου 2014 16:28

Ηρθε στην Ελλάδα με το τρίκυκλο ποδήλατό του και του το έκλεψαν

Ηρθε στην Ελλάδα με το τρίκυκλο ποδήλατό του και του το έκλεψαν

Είναι στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2013. Έπειτα από αρκετά ταξίδια βρέθηκε και στη χώρα μας με το τρίκυκλο ποδήλατό του. Με αυτό έχει ταξιδέψει σε αρκετές χώρες των Βαλκανίων.

 

Ο Κριστόφ Χιμελέφσκι από Πολωνία («Ο μάγκας με το τρίκυκλο» όπως είχε αποκληθεί σε ρεπορτάζ των «Νέων») ζούσε κιόλας από αυτό καθώς σε άλλες χώρες το χρησιμοποιούσε ως ταξί. Στην Ελλάδα μετέφερε μόνο τους φίλου τους.

Αυτό πάντως ήταν και το μοναδικό μέσο που είχε για τις μετακινήσεις του αλλά και περιουσιακό στοιχείο του. Είχε βρεθεί τόσους μήνες στην Ελλάδα, είχε νιώσει προφανώς οικεία με την ελληνική φιλοξενία και γι' αυτό πριν από μία εβδομάδα είχε αφήσει το τρίκυκλο ποδήλατό του στην πλατεία Κουμουνδούρου επειδή είχε χαλάσει το λάστιχο.

Την Τετάρτη 30 Ιουλίου, όπως ο ίδιος δηλώνει, του το έκλεψαν. Κόστιζε 4.000 ευρώ. Πήγε στην Αστυνομία αλλά το γεγονός ότι δεν έχει πινακίδες δεν βοηθά στην έρευνα αλλά και στην ταυτοποίηση ότι είναι δικό του. Ο Κριστόφ Χιμελέφσκι το ψάχνει γιατί θέλει να ταξιδέψει στην Ινδία, χωρίς αυτό δεν μπορεί. Παρακαλεί όποιον μπορεί να τον βοηθήσει να τον καλέσει στο 6943830378.

Πηγή: tovima.gr