Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 17:29

Αμβρόσιος: Ο «κομπλεξικός» Σόιμπλε μισεί όσους δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι

Γράφτηκε από την
Αμβρόσιος: Ο «κομπλεξικός» Σόιμπλε μισεί όσους δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι

Χαρακτηρίζει «ασπλαχνη» την Μέρκελ - «Το βλέμμα της είναι βλοσυρό και το πρόσωπό της αγέλαστο!».


Σκληρή επίθεση εναντίον της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο. Σε κείμενο που ανάρτησε χθες στο blog του ο  κ. Αμβρόσιος, ένθερμος υποστηρικτής του νέου πρωθυπουργού, χαρακτήρισε  «άσπλαχνη» και «σκληρή» την κυρία Μέρκελ, υποστηρίζοντας πως «η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα» αφού, «το βλέμμα της είναι βλοσυρό» και το πρόσωπό της «αγέλαστο!».
Ωστόσο, ο Μητροπολίτης εμφανίστηκε ακόμη πιο σκληρός απέναντι στον κ. Σόιμπλε, αφού δεν δίστασε να αναφερθεί στην αναπηρία του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, χαρακτηρίζοντάς τον ««κομπλεξικό».  Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο ο κ.  Σόιμπλε είναι ο «κομπλεξικός» υπουργός των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου «φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!».
Επίσης, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αναφέρεται στον Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι «χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την "μαγκιά", που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών» καθώς «για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!».
Περισσότερα στο protothema.gr


NEWSLETTER