Τρίτη, 05 Μαϊος 2015 16:55

Το διήμερο της απόλυτης φρίκης για τη μικρή Αννυ

Ολο και πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την αποτρόπαια δολοφονία της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα από τον 27χρονο πατέρα της, αλλά και τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του, πριν το φρικτό της τέλος.


Κατά τη συνέντευξη Τύπου της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης που συντάραξε το πανελλήνιο, ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, ανέφερε ότι η δολοφονία συντελέστηκε μεταξύ 8 και 10 Απριλίου.
Οπως δήλωσε ο διοικητής, ο βιολογικός πατέρας αφού σκότωσε και διαμέλισε την 4χρονη, μαγείρεψε με ρύζι τα μέλη του σώματός της, τα τύλιξε σε αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια τα πέταξε στα σκουπίδια, ενώ προσπάθησε να ξεφορτωθεί και κάθε αντικείμενο που είχε σχέση την Αννυ.
Μάλιστα, ο πρόσθεσε πως «υπάρχουν μαρτυρίες ότι στα παράθυρα του διαμερίσματος είχε κρεμάσει πετσέτες για να απορροφήσουν τους υδρατμούς και να μην μπουν σε υποψίες οι γείτονες».
Στη συνέχεια, καθάρισε τα πάντα μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα -ακόμη και τις σωληνώσεις, τις οποίες μάλιστα σκόπευε να αλλαξει. Εκανε δηλαδή ό,τι ήταν δυνατό για μην ανακαλυφθούν τα μέλη του παιδιού.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, που αποκάλυψε ο ταξίαρχος, είναι ότι ο δράστης κακοποιούσε το παιδί -όχι πάντως σεξουαλικά, όπως διευκρίνισε.
«Από το προανακριτικό υλικό υπάρχουν ενδείξεις ότι κακοποιούσε το παιδί. Μάλιστα, έκανε μπάνιο την 4χρονη με παγωμένο νερό και το παιδί ούρλιαζε» είπε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε ο κ.Παπαζαφείρης, δεν υπήρξαν καταγγελίες από τους γείτονες ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι σε βάρος της 4χρονης.
Ο δράστης, είπε ο κ.Παπαζαφείρης, εκμυστηρεύθηκε εν μέρει σε Βούλγαρο φίλο του τι είχε συμβεί με το παιδί.
Οσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο έφτασε η Αστυνομία στο Βούλγαρο φίλο του δράστη, ο ταξίαρχος είπε:« Είχαμε πληροφορίες ότι κάποιος γνωστός του δράστη από τη Βουλγαρία, γνώριζε τι είχε γίνει. Σε συνεργασία με τη Βουλγαρική Αστυνομία, εντοπίστηκε το άτομο με το οποίο είχε μιλήσει ο 27χρονος. Δεν του είχε πει, όμως, ότι σκότωσε την κόρη του».
Πηγή: ethnos.gr