Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 15:57

Άδωνις: Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν παραιτηθεί η Ζωή

Τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την καθυστέρηση στις διαδικασίες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή λέγοντας χαρακτηριστικά :«Ήταν κλεισμένη για 3 ώρες στο γραφείο της με τον πρωθυπουργό να έχει έτοιμη την ομιλία του και να την περιμένει».

Επίσης όπως πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, δεν είναι μόνο ότι είπε «παρούσα», αλλά «λειτούργησε όσο πιο πολύ μπορούσε ως σαμποτέρ της προσπάθειας του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και της Βουλής για να κλείσει αυτή τη συμφωνία και νομίζω δεν υπάρχει προηγούμενο».
«Δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ πρόεδρος Βουλής που αντιπολιτεύεται με τόσο σφοδρό τρόπο την κυβέρνησή του» ανέφερε δηκτικά ο βουλευτής της ΝΔ.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κληθείς να σχολιάσει την πιθανή παραίτηση της προέδρου της Βουλής δήλωσε:  «Πλάκα κάνετε; Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν γίνει αυτό!».
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως «η Νέα Δημοκρατία δεν θα θέσει θέμα δεδηλωμένης καθώς αυτή την στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι η επίτευξη συμφωνίας».
Πηγή: topontiki.gr