Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 10:40

Αρρωστημένοι με θητεία στο Κοινοβούλιο!!!

Γράφτηκε από τον
Αρρωστημένοι με θητεία στο Κοινοβούλιο!!!

Αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν παντού, σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα οποία στις μέρες μας εκδηλώνονται προκλητικώς.

Όπως οι αρνητές της πανδημίας και οι… αντιστασιακοί της μάσκας ή του εμβολίου κατά του κορονοϊού, για τους οποίους τα δύο εκατομμύρια νεκροί, που μας έχει ως τώρα κοστίσει ο ιός του Covid-19, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον ένα τέχνασμα, ένα κατασκεύασμα παγκόσμιων σκοτεινών δυνάμεων, που θέλουν να επιβάλουν την κυριαρχία τους σε όλες τις χώρες της γης. Μια παγκόσμια δικτατορία.
Όπως οι «άρρωστοι» στον φανατισμό τους οπαδοί του απελθόντος Προέδρου των ΗΠΑ, οι ανήκοντες στο συνωμοσιολογικό κίνημα QAnon, κατά το οποίο μία διεθνής συνωμοσία αποτελούμενη από μία ελίτ πολιτικών… παιδεραστών, σε συνεργασία με διεφθαρμένους επιχειρηματίες και αναξιόπιστα, στρατευμένα μέσα ενημέρωσης που παράγουν fake news, στέρησε τη νίκη από τον Τραμπ για να καταστήσει πλανητάρχη τον «διεφθαρμένο» Τζο Μπάιντεν. Κίνημα που απέκτησε παρακλάδια και στην Ευρώπη, με ισχυρότερο για την ώρα εκείνο της Γερμανίας, με την επωνυμία Q Patrioten 24.
Στη χώρα μας αυτές τις απόψεις προωθούν έντυπα με το «κύρος» της «Ελεύθερης Ώρας», του «Μακελειού», εν μέρει δε και της «Δημοκρατίας». Αλλά για να μην υστερούμε, έχουμε άλλα, δικά μας πρωτότυπα, αρρωστημένα μυαλά. Όπως αυτούς που ξεσηκώνονται για τα… δημοκρατικά δικαιώματα του αρχισφαγέα της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, που κάνει απεργία πείνας γιατί τον κρατούν στον Δομοκό, ενώ εκείνος προτιμά τον Κορυδαλλό, για να είναι πιο κοντά στα μελίσσια του.
Αν επρόκειτο μόνο για τα θολωμένα μυαλά μερικών νεαρών της συνομοταξίας των «μπαχαλάκηδων», που προσβλέπουν στον άγριο μακελάρη ως… «ήρωα επαναστάτη» και οργανώνουν εκδηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας σε πανεπιστημιακούς χώρους, θα ήταν μικρότερο το κακό. Αλλά, δυστυχώς, βλέπουμε να κινητοποιούνται υπέρ αυτού και 15 κορυφαία πολιτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάμεσα στα οποία και οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Γιαννακάκη, Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Νίκος Μανιός, Μαρία Κανελλοπούλου και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, χωρίς η ηγεσία του κόμματος να διαχωρίζει τη θέση της. Όπερ σημαίνει ότι τους καλύπτει σιωπηρώς, για να μην ενοχληθούν οι φίλα κείμενοι έναντι των «μπαχαλάκηδων» νεολαίοι του κόμματος.
Ύστερα αναρωτιούνται διά στόματος Πολάκη και όχι μόνο, γιατί έχασαν τη μεσαία τάξη, τους απλούς ανθρώπους με την κοινή λογική και τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανόνες της δημοκρατίας.

Γ. Π. Μασσαβέτας
giorgis@massavetas.gr

giorgis@massavetas.gr

 

 

 

 


NEWSLETTER