Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 22:29

Κάποιοι, φευ, αναβλέπουν μετά το… κηδειόσημο

Γράφτηκε από τον
Κάποιοι, φευ, αναβλέπουν μετά το…  κηδειόσημο

 

Γνωρίζω ήδη αρκετά άτομα τα οποία είχαν υψώσει τα λάβαρα της επανάστασης κατά του εμβολιασμού και τώρα άλλαξαν στρατόπεδο, αφού όμως προηγουμένως ο χάρος κτύπησε την οικογενειακή τους πόρτα, αφού έχασαν, από τον ιό, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Μόνο που οι περισσότεροι από αυτούς δυσκολεύονται να παραδεχθούν ότι έχουν ευθύνη για το κακό που τους βρήκε. Ότι, αν δεν λειτουργούσαν ως υστερικοί αρνητές του εμβολίου, ίσως το όνομα του αγαπημένου τους προσώπου να μην είχε αναρτηθεί στους τοίχους της γειτονιάς τους με κηδειόσημο.

Η γνωστή και επεισοδιακή, λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρος της, αοιδός δημοτικών ασμάτων κ. Έφη Θώδη υπήρξε από τους πλέον πείσμονες αρνητές του εμβολιασμού. “Σιγά που θα βάλω εγώ το σατανικό δηλητήριο στο αίμα μου” απαντούσε σε όποιον, από το φιλικό της περιβάλλον, την παρότρυνε να εμβολιασθεί. Και την άποψή της αυτή, με τον δυναμισμό που την διακρίνει, την επέβαλε και στην οικογένειά της. Τώρα που “ο χάρος βγήκε παγανιά”, μες στην δική της γειτονιά, στην οικογένειά της, κλαίει και οδύρεται. Αλλά είναι αργά. Η κυρα-Χρυσούλα, η μητέρα της, η οποία παρά τα ογδόντα της χρόνια ήταν, για όσους την γνώριζαν, μια “καλοστεκούμενη” και σαφώς αυτοεξυπηρετούμενη γυναίκα, έφυγε προ ημερών, κτυπημένη από τον κορονοϊό. Και ο αδελφός της, που τον είχε πείσει και αυτόν ότι το εμβόλιο είναι “πονηρό”, δίνει τώρα την δική του μάχη επιβίωσης, νοσηλευόμενος.

Ούτε ο σατανάς φταίει για το κακό που βρήκε την βαθύτατα θρησκευόμενη κ. Θώδη, ούτε ο… Μπιλ Γκέιτς, για τον οποίο φαντασιωνόταν, όπως και πολλοί άλλοι, τάχατες "ψαγμένοι",  ότι επιβουλεύεται την ελευθερία της και επιδιώκει να της… φυτέψει, μέσω του εμβολίου, ένα “τσιπάκι”, για να την έχει του χεριού του και να “κανοναρχεί” την ζωή της όπως του κάνει κέφι, ώστε να υπηρετεί τα σκοτεινά του συμφέροντα.   

Αν κάνετε μια έρευνα στον κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περίγυρο, όλο και κάποια “Θώδη”, αμφοτέρων των φύλων, θα εντοπίσετε. Δεν είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Είναι σχεδόν το 40% του πληθυσμού αυτής της χώρας. Άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται ότι, ωσότου βρεθεί το κατασταλτικό φάρμακο, δεν έχουμε άλλη άμυνα απέναντι στην πανδημία, πλην του εμβολίου και της τήρησης των υγειονομικών κανόνων.

Προσπαθήστε να τους αλλάξετε γνώμη, πριν αναρτηθούν τα… κηδειόσημά τους.

 

giorgismassavetas@gmail.com


NEWSLETTER