Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 19:22

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

 

 Προεκλογική περίοδος χωρίς δημοσκοπήσεις δεν γίνεται. Ετσι λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό συχνές είναι οι τηλεφωνικές έρευνες, που ανάλογα με τον εντολέα τους προσπαθούν να παρουσιάσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα τελευταία 24ωρα σε εξέλιξη βρίσκεται τηλεφωνική δημοσκόπηση της Pulse με περιεχόμενο τόσο τις εθνικές όσο και τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο. Οπως λοιπόν ενημερωθήκαμε από αναγνώστες μας που κλήθηκαν να απαντήσουν, οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, καθώς επίσης και με την πρόθεση ψήφου στις επικείμενες εκλογές, ενώ περιέχουν και αξιολόγηση συγκεκριμένων τομέων δράσης της περιφερειακής αρχής.

Αυτό που πάντως τους έκανε εντύπωση ήταν ότι κατά την ερώτηση για πρόθεση ψήφου στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές οι πιθανές απαντήσεις ξεκινούσαν από τον σημερινό περιφερειάρχη και συνέχιζαν με τους υπόλοιπους κατά αλφαβητική σειρά -αφήνοντας έτσι τους κατά τεκμήριο βασικούς αντιπάλους του αρκετά χαμηλότερα.

Προφανώς και είναι λογικό -μπορεί να υποστηρίξει κάποιος- να αναφέρεται πρώτο το όνομα του εν ενεργεία περιφερειάρχη. Οπως επίσης προφανές είναι ότι εντολέας της συγκεκριμένης έρευνας είναι ο Π. Τατούλης, γι’ αυτό και οι ερωτήσεις περί αξιολόγησης του έργου του.

Πλησιάζοντας λοιπόν προς την 26η Μαΐου, οι δημοσκοπήσεις από όλες τις πλευρές θα συνεχίζονται με έντονο ρυθμό και τα αποτελέσματά τους θα αξιοποιούνται, όπως είναι λογικό, μόνο όταν βολεύουν. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση της πρόθεσης ψήφου κάθε φορά γίνεται ανήμερα των εκλογών. Μέχρι τότε υποψήφιοι και δημοσκόποι έχουν πολλή δουλειά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 18:09

NEWSLETTER