Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 17:07

Βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Γράφτηκε από την

Εκφράζοντας τους εμποροεπαγγελματίες του Γερακίου και μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση με την μη καλή παροχή των υπηρεσιών της ΔΕΗ στην περιοχή μας  αναγκάζομαι να σας διαμαρτυρηθώ εγγράφως αφού αρκετές φορές προφορικά έχω εκφράσει τα παραπονά μου στην υπηρεσία  βλαβών χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε συνέχεια βλάβες στο δίκτυο της  Δ.Ε.Η. με πολύωρες διακοπές 6-7 ωρών, αυξομειώσεις της τάσης  χωρίς έως αυτή την ώρα να έχουμε καμιά φοβερή κακοκαιρία, πράγμα που σημαίνει ότι όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο που δεν έχει διορθωθεί επαρκώς.

Επίσης τα τελευταία  χρόνια έχουμε πρόβλημα με την Δ.Ε.Η. ειδικά τα καλοκαίρια όπου η αυξομείωση της τάσης είναι φαινόμενο καθημερινό και οι βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές είναι ουκ ολίγες  και το χειρότερο όλων είναι  ότι όταν υπάρχει κάποια βλάβη στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. και δεν έχουμε ρεύμα το τηλέφωνο βλαβών της Δ.Ε.Η. είναι κατεβασμένο και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα και να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί  ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατέψουμε τα εμπορεύματά μας .

Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα το έχει όλη η περιοχή και όχι μόνο οι εμποροεπαγγελματίες  του Γερακίου αλλά εμείς διαμαρτυρόμαστε έντονα γιατί θίγονται τα συμφέροντά μας. 

Κύριε Διευθυντά, παρακαλώ  όπως εξετάσετε  και δώσετε λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε γιατί αλλιώς  θα αναγκαστούμε να προβούμε και σε άλλες  κινήσεις διαμαρτυρίας γιατί απαιτούμε όπως εμείς είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στην ΔΕΗ έτσι και η υπηρεσία σας οφείλει να είναι συνεπής προς εμάς και να μας παρέχει τα προβλεπόμενα.

 

 

 

                                        Ο Πρόεδρος

 

 

                              Χρήστος Μπαλαμπάνος


NEWSLETTER