Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 17:31

Να μην ξανατηλεφωνήσετε κύριε Μάκαρη

Γράφτηκε από την

Και οι κότες γνωρίζουν ότι η “Ε” είναι γραπτό μέσο ενημέρωσης. Γραπτό και όχι προφορικό για να ανοίγει τηλεφωνικά ή ζωντανά κουβέντα με κάθε ενδιαφερόμενο.

Οποιος διαφωνεί με όσα γράφουμε μπορεί να στείλει έγγραφη απάντηση, η οποία θα δημοσιευθεί οπωσδήποτε στην επόμενη έκδοση.

Από σήμερα και στο εξής κ. Μαν. Μάκαρη, επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Καλαμάτας, αν κάτι δεν σας αρέσει, να γράφετε την άποψή σας και την επιθυμία σας και να μην τηλεφωνείτε στα στελέχη και τη διεύθυνση της εφημερίδας όπως κάνατε στις 2 η ώρα τη νύχτα της Τετάρτης, μόλις είδατε αναρτημένο το πρωτοσέλιδο της “Ε” στο Διαδίκτυο. Και χωρίς βέβαια να έχετε διαβάσει το κείμενο το οποίο δεν είχε αναρτηθεί. Αν εσείς έχετε αϋπνία μέχρι να γίνετε δήμαρχος, εμείς τι σας φταίμε;

Επίσης, κύριε Μάκαρη αν βρισκόσασταν στη θέση του Νίκα με όσα του έχουμε γράψει τι θα κάνατε; Θα ερχόσασταν τη νύχτα στο σπίτι μας για να μας... συλλάβετε;

Κύριε Μάκαρη, για τη διάλυση της παράταξής σας δεν ευθύνεται η “Ε”. Ψάξτε αλλού τα αίτια, ακόμα και στον εαυτό σας. Γιατί με τέτοια τακτική όχι το δήμο δεν κερδίζεις, αλλά κινδυνεύεις να μην φθάσεις στις εκλογές.

Και όπως είπαμε, η “Ε” δεν φιμώνει κανέναν όπως και δεν δέχεται να παίξει το παιχνίδι κανενός. Το ξέρουν όλοι οι Καλαματιανοί κύριε Μάκαρη. Τα χρόνια που βρίσκεσθε στην Καλαμάτα είναι αρκετά για να το έχετε μάθει κι εσείς.

 

“Ε”