Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 18:10

Η γυναίκα του Πατούλη και η κόρη του Τατούλη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Η γυναίκα του Πατούλη και η κόρη του Τατούλη

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2018, η υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη στο Δήμο Αμαρουσίου σχολιάστηκε πανελλαδικά, καθώς διαφωνεί με αυτήν ο σύζυγός της δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Λίγες μέρες νωρίτερα μόνο ο τοπικός Τύπος σχολίασε την παρουσία της Εύης Τατούλη, κόρης του νυν και υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω γιατί οι Αθηναίοι συνάδελφοι ασχολήθηκαν μόνο με την ενδοοικογενειακή αντιπαράθεση της οικογένειας Πατούλη, αφήνοντας ασχολίαστη την οικογένεια Τατούλη. Ξέρω όμως πώς αισθάνεται ο μέσος ψηφοφόρος όταν έρχεται αντιμέτωπος με οικογενειακές υποθέσεις που θυμίζουν σαπουνόπερα, την οποία οι πρωταγωνιστές της προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως πολιτικό θρίλερ. Ανεξάρτητα όμως από τα συναισθήματα που προκαλούν οι πολιτικές σαπουνόπερες, η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατό από αυτές, γιατί δεν δυσφημείται μόνο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά γενικότερα η δημοκρατία.

Ετσι και αλλιώς η δημοκρατία και η αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα έχουν να αντιμετωπίσουν, όχι άδικα, τη ρετσινιά του νεποτισμού, καθώς πολλές θέσεις σε Βουλή και δημαρχεία κληροδοτούνται από γονείς σε παιδιά και εγγόνια. Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουμε εν μέσω ύφεσης τις σαπουνόπερες των οικογενειών Πατούλη και Τατούλη.

Σ.Σ. 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην "Ε" πριν ανακοινώσει η κ. Πατούλη την απόσυρση της υποψηφιότητας της 

Θανάσης Λαγός

Εmail: lathanasis@yahoo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 18:14

NEWSLETTER