Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 18:22

Διαγωνισμός για προσκλήσεις για την παράσταση «Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο» στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Διαγωνισμός για προσκλήσεις για την παράσταση «Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο» στην Καλαμάτα

 

Η επιτυχημένη παράσταση «Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο» έρχεται και στην Καλαμάτα, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα στον "Τεχνοχώρο Φάμπρικα", αυτό το Σάββατο στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας στις 9 μ.μ.

Το έργο είναι του Zoltan Egressy και στη σκηνή το κοινό θα δει τον Καλαματιανό ηθοποιό Νεκτάριο Παπαλεξίου, μαζί με τους Αλέξανδρο Ζουριδάκη και Σπύρο Σιδέρη. Η σκηνοθεσία είναι του Μπάμπη Χατζιδάκη.

Το eleftheriaonline.gr θα κληρώσει τρεις μονές προσκλήσεις για την παράσταση. 
Μπείτε στην κλήρωση εδώ.

Το «παιχνίδι» στο παρασκήνιο. Τα αποδυτήρια προσκήνιο.

Και 3 νέοι άντρες… Με χιούμορ, χαμόγελο… και πότε – πότε συγκίνηση, παρακολουθούμε τον αγώνα που δε «βλέπουμε»… Κίτρινες, κόκκινες κάρτες, πέναλτι και οφσάιντ σφυρίζονται στο… «παιχνίδι» των σχέσεων και της ζωής τους. Αυτό το «παιχνίδι» βλέπουμε. Ζωής, σχέσεων, αγάπης, μίσους, ανθρώπων και ανθρωπιάς. Με αφορμή τη στρογγυλή θεά.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι: μεταφραστής: Δημήτρης Ιωάννου, σκηνικά - κοστούμια: Κατερίνα Καμπανέλλη, μουσική: Γιούλη Δανιγγέλη, ηχητικά εφέ: Γιώργος Συμεωνίδης, βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Παναγιώτου, δημόσιες σχέσεις: Αντζυ Νομικού, σχεδιασμός αφίσας: Μαριάννα Παναγιώτου.

Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, για επικοινωνία: 6936-906825.


NEWSLETTER