Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 17:35

Κούγιας: Ο κ. Λιγνάδης είναι σε άριστη κατάσταση, ενημερώνεται και παρακολουθεί τηλεόραση (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Τον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη που κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης επισκέφθηκε την Τετάρτη (3/3) ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Εξερχόμενος από το σωφρονιστικό κατάστημα λίγο πριν τη μία το μεσημέρι μίλησε για την υγεία του κ. Λιγνάδη.

«Όπως είχα υποχρέωση και το κάνω πάντα όταν οι κατηγορούμενοι είναι στις φυλακές επισκέφτηκα σήμερα τον κ. Λιγνάδη. Ποτέ δεν εγκατέλειψα κάποιον και να τον περιμένω να έρθει στο δικαστήριο μόνος» είπε μιλώντας στο arcadiaportal.gr.

«Ο κ. Λιγνάδης σε εξαιρετική κατάσταση, έχει πληροφορηθεί τις ενέργειες που έχουν γίνει και είναι βέβαιος ότι θα είναι αποτελεσματικές» δήλωσε ο συνήγορος του σκηνοθέτη – ηθοποιού.

«Είναι σε άριστη κατάσταση και με ακμαίο ηθικό» επεσήμανε τονίζοντας πως «ενημερώνεται, παρακολουθεί τηλεόραση, όπως όλοι οι κρατούμενοι και είναι ενήμερος για όλα».

«Πραγματικά είναι πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα ο ίδιος να είναι» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ ο Αλέξης Κούγιας επίσης ανέφερε: «Έχει γίνει αίτηση για αυτοψία στην Επίδαυρο και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον καταγγέλλοντα. Για την υπόθεση του 2010, υπάρχουν μάρτυρες και έγγραφα στοιχεία που αποδεικνύουν, ότι, αυτή η υπόθεση είναι κατασκευασμένη. Σήμερα θα γίνει έρευνα στο σπίτι του και στον υπολογιστή του. Εμείς θα διευκολύνουμε τη δικαιοσύνη. Θα εκτεθούν όλοι όσοι προσπάθησαν να τον πλήξουν. Οι κρίνοντες κρίνονται. Επικαλέστηκε κάθε νόμιμο δικαίωμα για μηνύσεις και αγωγές, εναντίον όλων όσων παρουσίασαν τα πράγματα διαφορετικά».

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=XEZAUig5M6E&feature=emb_logo}