Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 15:00

Ζάκυνθος: Πάρτι με αέριο γέλιου - Συνελήφθη ιδιοκτήτης ξενοδοχείου

Γράφτηκε από την
Ζάκυνθος: Πάρτι με αέριο γέλιου - Συνελήφθη ιδιοκτήτης ξενοδοχείου

Την ώρα που η μετάλλαξη Delta εξαπλώνεται σε αρκετές περιοχές της χώρας, αυξάνοντας τον αριθμό των κρουσμάτων, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο διοργάνωσε πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν τουρίστες νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) προχώρησαν στην σύλληψη ενός 59χρονου, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.

Αναλυτικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να πραγματοποιεί πάρτι με παραμονή όρθιων ατόμων σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Λαγανά. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του χώρου, όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 384 αμπούλες αερίου γέλιου, 3 συσκευές εκτόνωσης του αερίου – εκ των οποίων οι 2 έτοιμες προς χρήση – και πλήθος μπαλονιών.

Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ ο 59χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER