Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 13:20

Πέραμα: Οργισμένοι οι συγγενείς του 20χρονου - Ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατό του (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Πέραμα: Οργισμένοι οι συγγενείς του 20χρονου - Ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατό του (Βίντεο)

Έξαλλοι είναι οι συγγενείς του 20χρονου που σκοτώθηκε στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών και περίμενε και τρίτο.

«Θέλω να σαπίσει μέσα. Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», δήλωσε συντετριμμένη η σύζυγός του.

Ο πατέρας του 20χρονου μίλησε στον ΑΝΤ1, ζητώντας δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού του.

«Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνηγήσαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέλη της οικογένειας, όπως η χήρα, η μητέρα και η αδελφή του, αλλά και φίλοι του νεκρού, που ζητούν χαρακτηριστικά «να πάει στην φυλακή, εκεί να σαπίσει ο δολοφόνος».

Μητέρα τραυματία: Δεν με αφήνουν να δω τον γιο μου

Από την πλευρά της, η μητέρα του τραυματία, που ήταν κουνιάδος του 20χρονου νεκρού, κατήγγειλε ότι δεν μπορεί να επισκεφθεί τον γιο της, ενώ λέει πως, ενώ η αρχική ενημέρωση ανέφερε για τραυματισμό του από μία σφαίρα στο χέρι, νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο για τραυματισμό του από τρεις σφαίρες στην κοιλιά.

Πρόεδρος Κοινότητας Ρομά: Ζητάμε δικαιοσύνη, ήταν ένα έγκλημα μίσους

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Ρομά, Βασίλης Πάντζος, είπε ότι «υπάρχει οδύνη και οργή. Ζητάμε δικαίωση σε ένα κράτος δικαίου. Ήταν ένα έγκλημα μίσους, από όσο είδαμε και από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο».

Προσέθεσε ότι «πρέπει να γίνει έρευνα και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Έριξαν πάρα πολλές σφαίρες. Δεν μπορούσαν να ρίξουν στα λάστιχα του αυτοκινήτου; Φαίνεται η οργή και το μίσος των αστυνομικών, από τον αριθμό των σφαιρών που έριξαν. Είναι ρατσιστικό έγκλημα. Από θαύμα έζησαν και τα άλλα δύο παιδιά που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER