Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 14:30

Εξαδάκτυλος: Καμία συζήτηση για lockdown στην Επιτροπή (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Εξαδάκτυλος: Καμία συζήτηση για lockdown στην Επιτροπή (Βίντεο)

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση στην Επιτροπή των Ειδικών για το ενδεχόμενο επιβολής lockdown επισημαίνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, στον απόηχο των νέων μέτρων για τον κορονοϊό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός πριν από λίγο. Ωστόσο σημείωσε ότι τα δεδομένα για τη μετάλλαξη Όμικρον μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τη μετάλλαξη Όμικρον, ο κ. Εξαδάκτυλος συνέστησε την ψυχραιμία όλων και ειδικά των εμβολιασμένων συνέστησε για την επικινδυνότητά της εξηγώντας: «Να περιμένουμε τις απαντήσεις με ψυχραιμία μέχρι να δούμε πως θα μας επηρεάσει. Ξέρουμε ότι η ‘Όμικρον είναι πιο μεταδοτική αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν προκαλεί βαρύτερη νόσο και πρέπει να δούμε σε ποιον βαθμό αντιμετωπίζεται από τα εμβόλια».

«Φαίνεται ότι θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό, αυτό δείχνουν τα δεδομένα μέχρι στιγμής» τόνισε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ερωτηθείς για τις γιορτές, είπε ότι θα είναι καλύτερα από πέρυσι καθώς «φέτος είναι ανοιχτά και τα καταστήματα και οι καφετέριες και τα μπαρ».


NEWSLETTER