Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 08:39

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη – Θύματα τα παιδιά της οικογένειας

Γράφτηκε από την
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη – Θύματα τα παιδιά της οικογένειας

Μία ακόμα ασύλληπτη για τον κοινό νου υπόθεση ενδοοικοενειακής βίας απασχολεί τις αρχές στα Χανιά. Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν κάτοικοι μιας γειτονιάς, κάλεσαν τις αρχές να παρέμβουν, προκειμένου να σταματήσει ο άγριος όπως όλα δείχνουν ξυλοδαρμός ενός 15χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας – δράστης, υποχρέωσε το κορίτσι να καθίσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια του κατάφερε χτυπήματα με ένα ξύλο. Στην προσπάθεια δύο ανθρώπων να τον εμποδίσουν, ο μαινόμενος πατέρας δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να αποχωρήσει για να απομακρυνθεί τελικά από το σπίτι με το μηχανάκι του.

Η έφηβη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων- με την μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κακοποιητική αυτή συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών έχει καταγγελθεί από γείτονες και στο παρελθόν, όταν ωστόσο έσπευσε η αστυνομία, ούτε τα παιδιά ούτε η μητέρα επιβεβαίωναν τις καταγγελίες. Τελικά ο πατέρας -δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και κρατείται.

Πηγή: ertnews

 


NEWSLETTER