Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 09:03

Αστρολογία – 23/03/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 23/03/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 

Κριός

Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα κάνεις νέα προσωπικά ανοίγματα. Προσοχή ωστόσο στην βιασύνη και στην επιπολαιότητα που δεν σε συμφέρει τούτη την στιγμή. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Κριέ σημαίνει έντονη κοινωνικοποίηση σε συλλόγους με άτομα που μοιράζεσαι τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς. Αισθηματικά η μέρα είναι ευνοϊκή για να δημιουργήσεις και να φέρεις την αναζωογόνηση στην σχέση σου.

Στα επαγγελματικά βγαίνεις θαρραλέα και αποφασιστικά για να κατακτήσεις ό,τι σου αναλογεί. Στα οικονομικά καλύτερα να μαζευτείς και να μην κάνεις αλόγιστα έξοδα.

 

Ταύρος

Το παρελθόν και οι αναμνήσεις σε ρίχνουν ψυχολογικά. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος και δεν θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις ώστε να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Ταύρε θα αναδιαμορφώσει την πορεία της δημόσιας προβολής σου αλλάζοντας το κοινωνικό σου στάτους. Στα αισθηματικά η μέρα προβλέπεται ουδέτερη και δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα. Στα επαγγελματικά κλείνεις έναν κύκλο που σε βασανίζει και σου φέρνει άγχος και πίεση που δεν αντέχεις άλλο. Τα οικονομικά σου ούτε κλαίνε ούτε γελάνε και πορεύεσαι με ό,τι έχεις.

 

Δίδυμος

Οι φίλοι σε αποζητούν και μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί τους επικοινωνώντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Δίδυμε σημαίνει ότι θα κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που προέρχονται από το εξωτερικό, ή έχουν διαφορετική κουλτούρα από την δική σου. Στα αισθηματικά προτιμάς να περάσεις καλά χωρίς να περιορίζεις τον εαυτό σου αλλά ούτε και το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά η συλλογική εργασία θα φέρει αποτελέσματα και σύντομα θα ξεπετάξεις την δουλειά. Στα οικονομικά δεν προβλέπονται σημαντικά γεγονότα και οι εξελίξεις θα έρθουν λίγο αργότερα.

 

Καρκίνος

Σε απασχολούν η καριέρα και η κοινωνική σου προβολή. Προτιμάς να τρέξουν γρήγορα οι υποθέσεις σου και βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Καρκίνε δείχνει την πεσμένη σου ψυχολογία από καταστάσεις του παρελθόντος που στοιχειώνουν μέσα σου. Στα αισθηματικά νιώθεις έτοιμος για το επόμενο βήμα αφού η σχέση εξελίσσεται ομαλά και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο. Στα επαγγελματικά μπορείς να ανελιχθείς αφού οι ανώτεροί σου εμπιστεύονται τις ικανότητες και τα προσόντα σου που είναι αξιοσημείωτα. Στα οικονομικά η άνοδος δεν θα αργήσει να φανεί!

 

Λέων

Η μέρα διαγράφεται άκρως ενδιαφέρουσα και χωρίς προβλήματα. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Λέοντα σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα πετάξεις από πάνω σου τους τοξικούς ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Στα αισθηματικά η μέρα προσφέρεται για απόδραση με το ταίρι σου που θα σε ανανεώσει. Στα επαγγελματικά είναι μια θετική μέρα για να εξετάσεις νέες προτάσεις ή να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα εργασία σου με καινούργιες μεθόδους που θα ανοίξουν προοπτικές. Στα οικονομικά προς το παρόν μένεις στάσιμος αλλά πολύ σύντομα θα ωφεληθείς.

 

Παρθένος

Διαθέτεις ισχυρό ένστικτο και μπορείς να ψυχανεμιστείς τους κρυμμένους κινδύνους οπότε μη φοβάσαι. Διώξε τα φαντάσματα του παρελθόντος! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Παρθένε σημαίνει πως η εργασία κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωσή σου. Στα αισθηματικά πρέπει να διώξεις τις σκέψεις που σε χαλάνε και προέρχονται από σχέσεις του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά δεν ευνοούνται σήμερα τα νέα ξεκινήματα αλλά θα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Στα οικονομικά θα πορευτείς με τα λίγα και καλά προς το παρόν!

 

Ζυγός

Η σιγουριά και η ασφάλεια που σου προσφέρουν οι σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου είναι αποκλειστικά δικό σου κατόρθωμα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Ζυγέ σημαίνει ότι αλλάζουν άρδην οι ερωτικές σου σχέσεις και προσθέτεις το έντονο πάθος στην ζωή σου. Στα αισθηματικά σήμερα θα έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή. Στα επαγγελματικά προμηνύονται νέες συμφωνίες με συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης που έχουν αποδείξει την σοβαρότητά τους. Στα οικονομικά θα έχεις έσοδα από συνεργάτες που θα σου δώσουν το μερίδιο που σου αναλογεί.

 

Σκορπιός

Θέλεις να γίνουν όλα με μέθοδο και να μη σου ξεφύγει τίποτα. Η αντίληψή σου είναι αυξημένη και δεν χωράει περιθώριο λάθους. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Σκορπιέ σημαίνει ότι όλα τριγύρω αλλάζουν και τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο. Στα αισθηματικά δεν υπάρχει ο χρόνος σήμερα ούτε κατά διάνοια να ασχοληθείς διότι οι υποχρεώσεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Στα επαγγελματικά δίνεις σήμερα τον καλύτερο εαυτό σου και βουτάς στην μάχη της επιβίωσης. Στα οικονομικά θα έχεις όφελος λόγω της αυξημένης δουλειάς.

 

Τοξότης

Θα αναδείξεις τα ταλέντα σου και θα δημιουργήσεις το υπόβαθρο για την αναγνώριση που σου αξίζει μέσα από τις δημιουργίες σου. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Τοξότη σημαίνει ότι οι μετακινήσεις και επικοινωνίες σου αποκτούν μεταμορφωτικό χαρακτήρα. Στα αισθηματικά η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρεις, να γνωρίσεις καινούργια άτομα και να περάσεις όμορφα. Στα επαγγελματικά σήμερα θα έχεις μια παραγωγική και δημιουργική μέρα με ανάπτυξη και επέκταση. Στα οικονομικά η ανάγκη που έχεις για καλοπέραση θα σε βάλει σε έξοδα.

 

Αιγόκερως

Θα βγάλεις παράπονα στην οικογένεια που ομολογουμένως δεν σε έχει συνηθίσει έτσι. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Αιγόκερε σημαίνει ότι θα παλέψεις με νύχια και με δόντια για οικοδομική ευμάρεια. Στα αισθηματικά έχεις παράπονα από τον σύντροφό σου γιατί πιστεύεις ότι δεν σου δείχνει την αγάπη του. Στα επαγγελματικά έχεις στρέψει όλο σου το ενδιαφέρον και δίνεσαι ολοκληρωτικά. Φιλοδοξείς να ανταμειφθείς και να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Τα παρορμητικά έξοδα δεν καλύπτονται προς το παρόν μόνο από το μισθό σου οπότε κάνε το κουμάντο σου.

 

Υδροχόος

Είσαι γεμάτος ιδέες και οι σκέψεις σου θα βρουν ακροατές. Ετοιμάσου για συναντήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, συγγενείς, ή αδέρφια και θα περάσεις όμορφα. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σου όπου για σένα Υδροχόε σημαίνει ότι προσωπική σου μεταμόρφωση θα γίνει με μεγάλη δυσκολία. Στα αισθηματικά σου σήμερα η συζήτηση με το σύντροφο θα σε φέρει πιο κοντά αφού η κουβεντούλα θα γίνει με χαλαρή διάθεση. Στα επαγγελματικά η μέρα κυλάει ομαλά με συζητήσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά θα καταλήξεις σε συμφέρουσες συμφωνίες που αφορούν τις απολαβές σου.

 

Ιχθύς

Αισθάνεσαι ανικανοποίητος και θέλεις όλο και περισσότερα. Η παρορμητικότητα δεν σου ταιριάζει και καλά θα κάνεις να την αποφύγεις. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Ιχθύ σημαίνει ότι η διάθεση και η ψυχολογία σου βαραίνει προσπαθώντας να αλλάξεις το παρελθόν. Στα αισθηματικά θέλεις ασφάλεια και σταθερότητα. Στα επαγγελματικά αν δεν βλέπουν ακόμα τι αξίζεις μη σε απασχολεί γιατί στην πορεία θα φανεί η αξία σου. Θα πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά αναμένονται σημαντικές εξελίξεις που θα είναι ανάλογες των προσόντων που διαθέτεις.

 


NEWSLETTER