Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 09:50

Αστρολογία – 30/05/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 30/05/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Κριός

Με την Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, τόσο σε προσωπικό, όσο και επίπεδο σχέσεων, αφού είναι πιθανό να κάνεις σημαντικές γνωριμίες ή να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας. Αν βάλεις, δε, στην άκρη τον εγωισμό σου και επικεντρωθείς στο κοινό συμφέρον και των δύο πλευρών, τα αποτελέσματα μόνο θετικά θα είναι. Από την άλλη, φρόντισε να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου με άτομα ανούσια, αλλά να επιλέξεις εκείνα που ξεχωρίζουν για το στιλ και τη γενικότερη στάση τους στα πράγματα.

 

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Ζυγό, ευνοούνται τα εργασιακά σου ζητήματα, όπως και οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Το κλίμα θα είναι χαλαρό, κοπιαστικές δουλειές δε θα έχεις, οπότε, τελειώνοντας με τα καθήκοντά σου, μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, για να ηρεμήσεις ή απλά να ξεκουραστείς και να μην κάνεις τίποτα! Από την άλλη, είναι πιθανό να σε απασχολήσει η σωματική και πνευματική σου ευεξία ή η διατροφή σου.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο Ζυγό σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό/ή και εξωστρεφή, ενώ επηρεάζει θετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορείς να πετύχεις πολλά, με την ανάλαφρη γοητεία σου και την ικανότητά σου να επικοινωνείς και να βρίσκεις κοινά ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Επιπλέον, είναι η ιδανική μέρα για δημόσιες σχέσεις ή το να προωθήσεις ένα έργο σου, ενώ αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή ενός πολύ αγαπημένου σου προσώπου.

 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Ζυγό, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσει το σπίτι και την  οικογένειά σου. Η ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά στα πολύ δικά σου πρόσωπα θα εκφραστεί, μέσα από χειρονομίες και λόγια αγάπης. Iσως αποφασίσεις να επισκεφτείς τους γονείς σου ή να τους καλέσεις να φάτε μαζί και να περάσετε ένα χαλαρό απόγευμα. Από την άλλη, είναι πιθανή μια αγορά που θα δώσει στον χώρο σου έναν άλλο αέρα, όπως επίσης και μια αλλαγή στη διακόσμηση.

 

Λέων

Με τη Σελήνη στο Ζυγό, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, σήμερα, θα είναι αρκετές και η αλήθεια είναι ότι είτε βγεις χαλαρά για ένα καφέ είτε συζητήσεις κάποια θέματα που σε αφορούν, θα περάσει ευχάριστα ο χρόνος σου. Δεν αποκλείονται και κάποια ψώνια, ενώ θα σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα έχει προοπτικές εξέλιξης, κυρίως αν έχει να κάνει με «άνοιγμα» στο κοινό, μέσα ενημέρωσης ή με διαφήμιση. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν κι από μια γραφειοκρατική σου υπόθεση.

 

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Ζυγό να επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, ενδεχομένως να έρθουν επιπλέον χρήματα, κάτι που θα σε βοηθήσει στο να διώξεις κάποιες ανασφάλειές σου, αλλά και να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές, καλύπτοντας ανάγκες και επιθυμίες σου. Ενδεχομένως να προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή έναν συνεταιρισμό, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα αυξήσει τη γοητεία σου. Υπάρχει και μια αναποφασιστικότητα, όμως, που θα σε καθυστερήσει στο να κάνεις μια συγκεκριμένη επιλογή.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ομορφαίνει τη ζωή σου και τη γεμίζει με ευχάριστες στιγμές αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα να προβάλλεις περισσότερο τον εαυτό σου, βγάζοντας προς τα έξω τις αρετές και τα ταλέντα σου, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στους άλλους. Επιπλέον, η ικανότητά σου να γεφυρώνεις διαφορές, ίσως έχει ως αποτέλεσμα το να κάνεις μια καλή «συμμαχία» ή να φέρεις σε επαφή δύο ανθρώπους, σημαντικούς για σένα και τελικά να τα βρουν.

 

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο Ζυγό, δεν αποκλείεται να μάθεις πολλά, που έχουν γίνει κατά το παρελθόν ή παρασκηνιακά, ωστόσο, στο σύνολό τους θα σε αφήσουν ικανοποιημένο/η, καθώς θα διαπιστώσεις ότι αφ’ ενός ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση, αφ’ ετέρου κάποιος/α «σε έσπρωχνε», χωρίς να το ξέρεις. Iσως κάνεις μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις, σχετικές με μια επαγγελματική ή άλλη σου υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται και να αποσυρθείς για λίγο για να κάνεις «ανασύνταξη» δυνάμεων.

 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο Ζυγό να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο οι παρέες όσο και οι καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις, εκτός του ότι θα σε διασκεδάσουν, ίσως συμβάλλουν και στην εξέλιξή σου, καθώς είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε προωθήσουν, θα σε στηρίξουν ή θα έχεις κοινά να μοιραστείς. Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να συναναστραφείς με άτομα, που είναι διαφορετικά από σένα.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να προβάλεις τα προσόντα σου και παράλληλα να γίνεις πιο συμβιβαστικός/ή και συζητήσιμος/η σε προτάσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα. Ισως έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που, παρά τις αρχικές σας διαφωνίες, θα καταφέρετε να βρείτε μια κοινή γραμμή, έτσι ώστε να προωθήσετε ή να προχωρήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, ενώ δεν αποκλείεται και να σου γίνει μια πρόταση που θα αναδείξει τις διοικητικές σου ικανότητες.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο Ζυγό ομορφαίνει την καθημερινότητά σου, ενώ θα φροντίσει να κάνεις αρκετές επαφές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η ανταλλαγή απόψεων θα σε οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα και θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κανονίσεις ένα ταξίδι, να σερφάρεις στο διαδίκτυο, να αποκτήσεις γνώσεις και πληροφορίες, αλλά και να έχεις θετικές εξελίξεις σε μια νομική σου υπόθεση ή εκπαιδευτικό ζήτημα.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στο Ζυγό να αυξάνει τις επιθυμίες σου και να επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, μπορεί να σου έρθουν και ευκολότερα χρήμα ή να βρεις μια άλλη πηγή εσόδων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αποκτήσεις άμεσα και είδη ή αγαθά που σου λείπουν ή που σου αρέσουν. Σε περίπτωση που σου γίνει μια δελεαστική προσφορά ή πρόταση, θα βγεις κερδισμένος/η, μόνο αν δε βιαστείς και συζητήσεις διεξοδικά όρους και προϋποθέσεις.

 


NEWSLETTER