Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 09:40

Αστρολογία – 27/11/2023

Αστρολογία – 27/11/2023

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον 3ο οίκο σου για να φέρει αρκετές δοσοληψίες και συναλλαγές στις οποίες θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για να μην εξαπατηθείς. Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα σε κάνει υποκειμενικό/ή στην κρίση σου, θολώνει τα νερά και δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να σχηματίζεις λάθος εντυπώσεις. Μπορεί να σε πιάσουν ενοχές για γεγονότα που συνέβησαν κατά το παρελθόν με συγγενείς σου, ενώ στα περισσότερα ραντεβού της ημέρας, μάλλον θα πηγαίνεις αργοπορημένος/η. Εύνοια στις συνεργασίες.

 

Ταύρος

Επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου με την Σελήνη να βρίσκεται στον 2ο οίκο και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη. Με ευκολία θα διεκπεραιώσεις τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και γενικότερα θα έχεις εύνοια σε θέματα ρουτίνας. Αν πάρεις αποτελέσματα από εξετάσεις υγείας θα είναι καλά, ενώ με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σε εξαπατήσει κάποιος/α από τον φιλικό σου περίγυρο προκειμένου να σου αποσπάσει χρήματα. Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σου και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στον 1ο οίκο σου και ύστερα από μια δύσκολη ημέρα εξακολουθείς να έχεις περίσσιο εγωισμό και να απαιτείς πράγματα για τον εαυτό σου. Με το τρίγωνο Σελήνη/Αφροδίτης κατά την διάρκειας της ημέρας θα ξεχαστείς κάνοντας κάποια πράγματα που σου αρέσουν και σε γεμίζουν, ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα η απογοήτευση και η θλίψη για τις αρνητικές εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο θα σε καταβάλλουν. Δεν θα είσαι συνεπής σε κάποια πράγματα ούτε και ξεκάθαρος/η.

 

Καρκίνος

Η εσωστρέφεια αλλά και η απομόνωση με την Σελήνη στον 12ο οίκο σου σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου φέρει ανάμεικτα συναισθήματα. Στο σπίτι σου θα νιώθεις καλά και ασφαλής, θα είσαι αρκετά στοργικός/ή με τους γονείς και για να σου φτιάξει η διάθεση θα ασχοληθείς με την διακόσμηση του σπιτιού σου. Ωστόσο κάποιες ανασφάλειες και προσωπικά σου διλήμματα δεν θα λείψουν. Χαλάρωσε, κάνε διαλογισμό, αφουγκράσου τις πιο βαθιές σου ανάγκες και βασίσου στην διαίσθηση και στο ένστικτό σου.

 

Λέων

Ευχάριστη και κοινωνική διάθεση και ανάγκη να θέσεις νέους στόχους και σχέδια. Θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις και είναι πιθανό οι σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς να έρθουν σε πρώτο πλάνο με εσένα να έχεις την ανάγκη να βρεθείτε, να μιλήσετε και αν υπάρχουν παρεξηγήσεις να λυθούν με το τρίγωνο Σελήνης/Αφροδίτης. Ωστόσο το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να σου φέρει θλίψη για έναν στόχο που δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας οικονομικών θεμάτων. Κάποιος/α φίλος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 10ο οίκο σου νιώθεις ασταθής στον χώρο της καριέρας κι ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης/Αφροδίτης ευνοείσαι οικονομικά, οι συνεργάτες/τιδες εξακολουθούν να σε προβληματίζουν. Δυστυχώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει στο φως ψεύδη και παραπλανητικές κινήσεις από μέρους τους, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι, να διχάζεσαι και να μην ξέρεις πώς να λειτουργήσεις. Δώσε σημασία σε πράγματα περισσότερο υλιστικά και πρακτικά που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ζυγός

Μια σχετικά ευχάριστη ημέρα για εσένα με την Σελήνη στον 9ο οίκο σου και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον 1ο οίκο σου. Εχεις δίψα για γνώσεις και περιπέτειες που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και παράλληλα είσαι αρκετά κοινωνικός/ή και διαλλακτικός/ή σε όσα προκύπτουν. Οι σχέσεις σου στο επίκεντρο το ίδιο και οι συνεργασίες, εκεί που χαλάει λίγο το πράγμα είναι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου φέρνει εξάντληση, κόπωση και αν πας για εξετάσεις ρουτίνας πρόσεξε μην γίνουν λάθη.

 

Σκορπιός

Περίσσια εσωστρέφεια κρύβει η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 8ο οίκο σου. Κρύβεις σκέψεις, λέξεις και συναισθήματα, ψάχνοντας να βρεις τι κρύβεται κάτω από το χαλάκι. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα ευνοηθούν τα οικονομικά από κρυφές πηγές εσόδων, ίσως βγει μια έξτρα δουλειά, ωστόσο με το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή και να μην ρισκάρεις κανένα ποσό. Παρόλο που θα είσαι καχύποπτος/η και διαισθητικός/ή, το ενδεχόμενο να χάσεις χρήματα είναι μεγάλο.

 

Τοξότης

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, τουλάχιστον σε σχέση με τις φιλίες και τους στόχους που έχεις, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον 11ο οίκο σου. Εχεις ανάγκη να βρίσκεσαι με κόσμο και με τόση κοινωνικότητα που θα έχεις μπορεί να δημιουργηθούν νέες φιλικές σχέσεις. Ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα συναντήσει με τετράγωνο τον Ποσειδώνα για να θυμηθείς «περσινά ξινά σταφύλια» και να απογοητευτείς ακόμη μια φορά για ένα προσωπικό θέμα.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 6ο οίκο σου δίνεις αρκετή σημασία σε λεπτομέρειες και δουλειές που αφορούν το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο. Στον τομέα της καριέρας σήμερα θα έχεις επιτυχία και σίγουρα βελτιωμένες σχέσεις με ανωτέρους/ες στην ιεραρχία. Η εργατικότητά σου αλλά και η διπλωματική στάση που θα κρατήσεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα εύσημα. Ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης/Ποσειδώνα θα νιώσεις κούραση, εξάντληση και δεν θα έχεις διάθεση για πολλές κουβέντες και λόγια που δεν πιστεύεις.

 

Υδροχόος

Αρκετά ευχάριστη η σημερινή ημέρα για εσένα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου σε τρίγωνο με την Αφροδίτη. Θα έχεις την τάση να ασχολείσαι μόνο με ευχάριστα θέματα, με καθετί καινούργιο, δημιουργικό και ανάγκη να περάσεις καλά και να εκφράσεις τα εαυτό σου μέσα από κινήσεις που μόνο χαρά θα σου φέρουν.  Από μια νομική υπόθεση θα έχεις καλές ειδήσεις, μπορεί και οικονομικά οφέλη, αν και με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να χάσεις κάποια χρήματα από απροσεξία.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 4ο οίκο σου και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μέσα από τον 8ο οίκο σου θα ωφεληθείς οικονομικά από μια κληρονομιά, ένα ακίνητο, μια δωρεά κτλ. Η σχέση σου με τους γονείς βελτιώνεται, θα είσαι αρκετά διαλλακτικός/ή και ευέλικτος/η μαζί τους προκειμένου να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες. Ωστόσο η δική σου διάθεση θα είναι μάλλον μελαγχολική και μπορεί να το «ρίξεις» στο κλάμα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εχεις ανάμικτα συναισθήματα και νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις.