Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 21:50

Παραμένουν στο σκοτάδι περιοχές των Νοτίων Προαστίων μετά από έκρηξη σε υποσταθμό

Παραμένουν στο σκοτάδι περιοχές των Νοτίων Προαστίων μετά από έκρηξη σε υποσταθμό

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν να καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, που προέκυψε μετά από έκρηξη σε υποσταθμό.

Παρατείνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες κάτοικοι περιοχών των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, κατόπιν έκρηξης σε υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Παρά το αρχικό σχέδιο που προέβλεπε αποκατάσταση της βλάβης μέχρι τις 21:00 της Κυριακής, κατόπιν επικοινωνίας του news247.gr με τον ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιήθηκε πως το πρόβλημα θα αποκατασταθεί μέχρι τις 22:30, όπερ σημαίνει ότι κάποιες περιοχές δεν θα έχουν ρεύμα για σχεδόν 5 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι, το απόγευμα της Κυριακής, κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου ενημέρωσαν για κρότο που άκουσαν στην περιοχή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έκρηξη σε υποσταθμό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτή τη στιγμή υπάρχει μπλακ άουτ σε τμήματα της Γλυφάδας, της Νέας Σμύρνης, του Αγίου Δημητρίου, της Αργυρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου, του Αλίμου και άλλων περιοχών.