Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 11:30

Αστρολογία – 12/10/2024

Αστρολογία – 12/10/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο οίκο σου και χωρίς όψεις, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές τις οποίες εύκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς και μάλιστα να ωφεληθείς από αυτές. Είναι καλή ημέρα για να ξεκινήσεις νέα σχέδια και στόχους και παράλληλα να ζητήσεις συμμάχους να σε στηρίξουν. Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από το γεγονός πως οι ιδέες σου θα γίνουν εύκολα αποδεκτές από μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Κατά τ’ άλλα σήμερα ευνοούνται οι συλλογικές εργασίες και οι φιλικές σχέσεις.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο οίκο σου, χωρίς όψεις, θα έχεις την προσοχή σου στραμμένη στον επαγγελματικό χώρο όπου μέσα από κάποια αναπάντεχα γεγονότα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και να βγεις από την ζώνη ασφαλείας σου, αν θέλεις να ξεχωρίσεις. Η επαφή με τους/ις προϊσταμένους/ες και ανωτέρους/ες ιεραρχικά από εσένα μπορεί να σε ζορίζουν αν εργάζεσαι σήμερα, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/ή και να φέρεσαι ανάλογα, με ποιον/α έχεις εκείνη την ώρα μπροστά σου.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα που σου αρέσουν, σε ανανεώνουν και κυρίως σε βγάζουν από την καθημερινή σου ρουτίνα, την οποία αν και βαριέσαι, με την φυσική τάση που έχεις να προσαρμόζεσαι, λειτουργείς καλά. Με την Σελήνη στον Υδροχόο στον 9ο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όχι απαραίτητα για ψυχαγωγία, θα θελήσεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα, οπότε σε κάθε περίπτωση φρόντισε να πρωτοτυπήσεις και να φέρεις ένα νέο αέρα στους χώρους που θα κινηθείς.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο στον 8ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία και την θέληση να ασχοληθείς με χρηματοοικονομικές υποθέσεις. Θα είσαι αρκετά διαισθητικός/ή και διορατικός/ή και θα δρας ύστερα από πολλή σκέψη και μελέτη. Ωστόσο επειδή θα είσαι καχύποπτος/η και επιφυλακτικός/ή, υπάρχει το ενδεχόμενο, να υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα και γι’ αυτό να δημιουργήσεις κάποιες αντιπαραθέσεις με τον/ην αγαπημένο/η σου, ειδικά αν διαχειρίζεστε από κοινού τα οικονομικά σας.

 

Λέων

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο οίκο σου, θα παραμερίσεις τις εγωιστικές σου διαθέσεις και επιθυμίες για το χατίρι των άλλων. Στην πραγματικότητα θα είσαι αρκετά ανασφαλής όταν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ανάγκη να γίνεις αποδεκτός/ή από το περιβάλλον σου με κίνδυνο να σε χρησιμοποιήσουν εις γνώση σου. Καλή ευκαιρία αν συμβεί κάτι παρόμοιο, να μείνεις ένα βήμα πίσω για να αντιληφθείς πώς σε βλέπουν και τι εντυπώσεις δίνεις. Στον αισθηματικό τομέα, θα προσκολληθείς στον/ην αγαπημένο/η σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο οίκο σου, η ημέρα θα είναι αρκετά γεμάτη από υποχρεώσεις και μπορεί να δυσκολευτείς να ξεκουραστείς, είτε εργάζεσαι, είτε όχι. Με το «Καλημέρα σας» πέφτεις με τα μούτρα στα βαθιά. Πολλές οι δουλειές που έχεις προγραμματίσει για σήμερα και θα νιώθεις να σε πνίγουν οι υποχρεώσεις και να σε επηρεάζουν ακόμη και σωματικά. Πάρε βαθιές ανάσες και κάνε πολλά διαλείμματα ή, ασχολήσου με διαφορετικές εργασίες απ’ ό,τι συνήθως.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Υδροχόο στον 5ο οίκο σου, είναι ιδανική η ημέρα για να εκφράσεις τον εαυτό σου, να χαρείς και να απολαύσεις μέσα από την δημιουργικότητά σου, τα έργα σου, όποια και αν είναι αυτά. Θα έχεις πρόσχαρη και παιχνιδιάρικη διάθεση, ανάγκη να προβληθείς, να ψυχαγωγηθείς και να ασχοληθείς με διάφορα χόμπι και σπορ. Το κυριότερο είναι πως θα έχεις διάθεση να φλερτάρεις, και αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο, θα επιδιώξεις επί τούτου να βγεις έξω με την παρέα σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο οίκο σου, θα αντιδράς σε οτιδήποτε είναι κατεστημένο και περιορίζει την αυτοέκφρασή σου και την ανάγκη να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου εκτός και αν δεν βγεις από το σπίτι, αφού για σήμερα θα είσαι ο/η νούμερο ένα σπιτόγατος/α. Πράγματα που ήθελες να πεις και να κάνεις στο παρελθόν και δεν μπόρεσες ούτε καν να σκεφτείς, σήμερα θα τα επαναφέρεις στο προσκήνιο, αφού θα έχεις νοσταλγική διάθεση. Σε γενικές γραμμές, θα είσαι πολύ προστατευτικός/ή με την οικογένειά σου.

 

Τοξότης

Αυξημένη διάθεση για επικοινωνία, συζητήσεις και ανταλλαγή πληροφοριών θα έχεις, με την Σελήνη να βρίσκεται στον φιλικό σου Υδροχόο και στον 3ο οίκο σου. Θα έχεις αυξημένη διάθεση για επικοινωνία αν και είναι πολύ πιθανό να είσαι υποκειμενικός/ή στην κρίση σου και κυρίως, θα είσαι αεικίνητος/η και θα ασχοληθείς με τις καθημερινές σου δραστηριότητες, με συζητήσεις, συναλλαγές, διαβάσματα, γραψίματα κτλ. Αν δεν έχεις να κάνεις κάτι μέσα στο σπίτι, δύσκολα θα σε κρατήσει και το πιθανότερο είναι να το ρίξεις στις βόλτες.

 

Αιγόκερως

Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που σε πιάνουν έντονες ανασφάλειες με τα υλικά αγαθά και τις κτήσεις σου και επιδιώκεις να αποκτήσεις όλο και περισσότερα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 2ο οίκο σου. Γενικότερα θα επικεντρωθείς σε προσωπικά και οικονομικά θέματα και θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και να κάνεις τις απαραίτητες αγορές για το σπίτι, προκειμένου να γεμίσεις το ψυγείο και τα ντουλάπια σου. Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να βγάλεις κτητικές διαθέσεις.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο στον 1ο οίκο σου, θα είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος/η με τα προσωπικά σου ζητήματα, αδιαφορώντας για τις ανάγκες των άλλων. Θα θέλεις να είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και να είσαι το κεντρικό θέμα. Θα έχεις την απαίτηση να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες και ανάγκες σου λες και είσαι μικρό παιδί και θα βγάλεις εγωιστικές και αντιδραστικές τάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες προστριβές τόσο στο κοινωνικό σου περιβάλλον, όσο και στην σχέση με τον/ην αγαπημένο/η σου.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο οίκο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς απ’ όλους/ες και απ’ όλα προκειμένου να «μιλήσεις» με τον εαυτό σου. Καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον/α από την οικογένειά σου, ή με κάποιον/α που γνωρίζεις εκ των προτέρων πως είναι αισιόδοξος/η και βλέπει κάποια πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά και ορθολογιστικά. Θα βρεις στήριξη, αγάπη και στοργή και όλα θα σου φαίνονται λιγότερα αρνητικά, αν βασιστείς στην διαίσθηση και στο ένστικτό σου.