Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 19:17

Συνέντευξη σε όλα τα κανάλια δίνει την τελευταία εβδομάδα ο Αλ. Τσίπρας

Γράφτηκε από την
Συνέντευξη σε όλα τα κανάλια δίνει την τελευταία εβδομάδα ο Αλ. Τσίπρας

Χωρίς "σφικτούς κανόνες" και χωρίς επιλεγμένους δημοσιογράφους, ώστε να γίνει ουσιαστική συζήτηση. Σε Σύρο και Φλώρινα οι επόμενες περιοδείες.

Επιμένουν να αναρωτιούνται στο κυβερνών κόμμα γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει το ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα παρότι δηλώνει σιγουριά για τις πολιτικές του θέσεις, παρόλα αυτά, όμως, κατανοούν ότι τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δυο υποψηφίων πρωθυπουργών δεν θα πραγματοποιηθεί.

Προκειμένου δε να γίνουν πιο γνωστές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προκειμένου να "αναπληρωθεί" το ντιμπέιτ με τον Κυρ. Μητσοτάκη που δεν έγινε, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε όλα τα κανάλια, αρχές Ιουλίου, την τελευταία δηλαδή εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου.

Στη συνέντευξη αυτή, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι δεν θα προεπιλεγούν, ενώ και το πλαίσιο της συνέντευξης δεν θα είναι τόσο σφικτό, ώστε οι ρεπόρτερ να μπορούν να επανέρχονται στο θέμα που συζητείται και να υπάρχει απευθείας και ουσιαστικός διάλογος. Πολύ περισσότερο που το ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου θεωρείται ήδη υποβαθμισμένο, ιδίως μετά και την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου από την ομάδα των δημοσιογράφων που θα απευθύνουν τις ερωτήσεις.

Ο Αλ. Τσίπρας, πάντως, μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, όπου Πέμπτη και Παρασκευή θα συμμετάσχει στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, θα συνεχίσει τις περιοδείες του, αρχής γενομένης από Σύρο και Φλώρινα.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER