Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 15:55

Πελώνη: Συνονθύλευμα παρωχημένων τσιτάτων από την Αχτσιόγλου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Γράφτηκε από την
Πελώνη: Συνονθύλευμα παρωχημένων τσιτάτων από την Αχτσιόγλου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Άμεση ήταν η απάντηση της Αριστοτελίας Πελώνη στην Έφη Αχτσιόγλου αναφορικά με δηλώσεις της, στις οποίες φέρεται να υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την πανδημία ως ευκαιρία.

«Πώς γίνεται κάθε φορά που πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν αυτά που πραγματικά πιστεύουν να πέφτουν θύματα παρερμηνείας και προπαγάνδας, είναι απορίας άξιον», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνεχίζει:

«Η κ. Αχτσιόγλου επέλεξε αντί της συγγνώμης απέναντι στην κοινωνία που δίνει μάχη, ένα μακροσκελές ακαταλαβίστικο συνονθύλευμα αριστερίστικων παρωχημένων τσιτάτων για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αντί της ντροπής, επιμένει στην έπαρση της δήθεν υπεράνω κριτικής ιδεολογικής της άποψης που, ω του θαύματος, έπεσε θύμα προπαγάνδας.

Ας μην το κουράζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει το κόμμα που τρέφεται απο την ιδεοληψία που θέλει την κρίση ευκαιρία, όχι προς το καλύτερο, αλλά προς το διχαστικότερο. Γι’αυτό και η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία, όπως ομολόγησε η κ. Αχτσιόγλου, συμπυκνώνοντας τη συνολική στάση που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια και καταστροφολογώντας εν μέσω πανδημίας.

Διερωτήθηκε, άραγε, η πρώην υπουργός Εργασίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πώς θα προσέλαβαν τα λόγια της όσοι πέρασαν και περνούν την περιπέτεια του κορονοϊού; Ρητορικό βεβαίως το ερώτημα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER