Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 12:47

Oι πρωταγωνιστές του live-action remake «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας»

Γράφτηκε από την

 

Το live-action της Universal Pictures για την μεταφορά της ταινίας «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» στη μεγάλη οθόνη βρήκε τους πρωταγωνιστές του.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, θα είναι ο Μέισον Τέιμς (Mason Thames), πρωταγωνιστής της ταινίας τρόμου «The Black Phone», και η ανερχόμενη ηθοποιός Νίκο Πάρκερ (Nico Parker).

Ο Ντιν ΝτεΜπλουά (Dean DeBlois), δημιουργός της αρχικής τριλογίας των κινουμένων σχεδίων της DreamWorks με εισπράξεις πάνω από $1.6 δις. στο box office παγκοσμίως, επιστρέφει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης ενώ την παραγωγή αναλαμβάνουν ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Μαρκ Ε. Πλατ (Marc Platt) και ο 'Ανταμ Σίγκελ (Adam Siegel) μέσω της Marc Platt Productions.

Βασισμένη στα βιβλία της Κρεσίντα Κόουελ (Cressida Cowell), η τριλογία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks επικεντρώθηκε στην ξεχωριστή φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε έναν νεαρό Βίκινγκ και ένα τραυματισμένο δράκο μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι ενηλικίωσης μιλώντας για τον ρατσισμό, την προκατάληψη, τον πόνο της απώλειας ενός γονέα και τη πρώτη αγάπη.

Η Universal έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της νέας ταινίας στις αίθουσες στις 14 Μαρτίου 2025, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ