Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 08:09

Καλαμάτα: Σύλληψη 22χρονου για ανάληψη με… κλεμμένη κάρτα - Ακόμα 25 συλλήψεις στην Μεσσηνία

 

Ενας 22χρονος είναι ο δράστης της ανάληψης με κλεμμένη κάρτα από ΑΤΜ στην Καλαμάτα.

Το περιστατικό έγινε πριν περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα στο διάστημα μεταξύ 21ης και 23ης Απριλίου 2017, όταν ο νεαρός με κάρτα που δεν του ανήκε “σήκωσε” 420 ευρώ από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του 22χρονου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε αστυνομικές επιχειρήσεις, που έγιναν Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη στους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου έγιναν συνολικά 75 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, εκ των οποίων οι 25 στη Μεσσηνία.

Ειδικότερα, στη Μεσσηνία συνελήφθησαν ένας Ελληνας για ναρκωτικά, 5 ακόμα Ελληνες για ρευματοκλοπή, επίσης ένας Ελληνας για καταδικαστικό έγγραφο, που εκκρεμούσε σε βάρος του, 4 αλλοδαποί και 5 Ελληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 8 αλλοδαποί, που διέμεναν παράνομα στη χώρα και πρόκειται να απελαθούν και ένας ακόμα αλλοδαπός για παραβάσεις των νόμων «περί προστασίας αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτισμικής κληρονομιάς» και «περί αιγιαλού». Στην τελευταία περίπτωση πρόκειται για έναν Αυστριακό, που τοποθέτησε παρανόμως τραπεζοκαθίσματα σε χώρο αιγιαλού με παράλληλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον στην περιοχή της Γιάλοβας.