Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 17:51

23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 23 συλλήψεις έγιναν σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία πριν δύο εβδομάδες, και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δύο Πακιστανοί, ένας 34χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ελαία Τριφυλίας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τον τελωνειακό κώδικα και για πλαστογραφία. Αφού συνελήφθη αρχικά ο 34χρονος με 2 γραμ. χασίς, έγινε έρευνα στο παράπηγμα που ζούσε σε ένα κτήμα μαζί με τον 25χρονο (ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία γιατί έδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο αιτούντος άσυλο), όπου βρέθηκαν 16 ισοβαρείς ποσότητες λαθραίου καπνού σε σακουλάκια εμπορίου, βάρους 50 γραμ. έκαστη και συνολικού βάρους 800 γραμ.

Επίσης, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, 3 Ελληνες στον Αρι, τον Αγιο Φλώρο και τη Μεσσήνη με συνολικά 2,1 γραμ. ηρωίνης και δύο φυτά χασίς 12 εκατοστών σε γλαστράκια. Ακόμη συνελήφθησαν 5 Ελληνες για ρευματοκλοπή, ένας 69χρονος ο οποίος πήγε να δηλώσει στο Α.Τ. Μεσσήνης ότι έχασε το κυνηγετικό του όπλο και συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη, 2 Ελληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας 28χρονος από τα Μέγαρα Αττικής γιατί πωλούσε υαλοκαθαριστήρες στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα, καθώς και 9 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκε η κλοπή μπαταρίας αξίας 120 ευρώ στις 6 Ιουλίου από σταθμευμένο αυτοκίνητο στα Αρφαρά. Ως δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φέρεται ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος μάλιστα το έχει συνήθεια να κλέβει μπαταρίες από αυτοκίνητα και φορτηγά.


NEWSLETTER