Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 08:11

Τσιμεντωμένη γυναίκα στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας: Ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου

Γράφτηκε από την

 

Δεν μπόρεσε ο ιατροδικαστής να καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρήκαν την Τετάρτη θαμμένη κάτω από το τσιμέντο της αυλής του σπιτιού, όπου έμενε η 42χρονη αγνοούμενη από το Φεβρουάριο Μόνικα Γκιους, στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Γιάννης Δούζης που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, μας είπε ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου και επομένως να επιβεβαιωθεί ή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Πάντως, πρόκειται για γυναίκα γύρω στα 40 με ύψος 1,61 - 1,65, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται πριν 5-6 μήνες.

Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα 3 παιδιών, την οποία ο ομοεθνής σύντροφός της φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά, ενώ ο ίδιος έφυγε βιαστικά για τη Ρουμανία μετά την εξαφάνισή της. Δείγματα πάρθηκαν για να γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, μήπως και βρεθεί κάτι που να μπορεί να αποδώσει την αιτία θανάτου.