Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 21:19

6 συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Συνολικά 6 άτομα, μεταξύ τους και ένα ζευγάρι με μωρό, συνελήφθησαν την Κυριακή και την περασμένη Παρασκευή στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας, καθώς προσπάθησαν να βγουν παράνομα από τη χώρα επιδεικνύοντας πλαστές ταυτότητες και κάρτα διαμονής.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή το απόγευμα συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις 3 άνδρες και μια γυναίκα: Στη μια περίπτωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού του Αεροδρομίου συνελήφθησαν ένας 29χρονος και ένας 24χρονος Κουβανοί μαζί με έναν 42χρονο Τούρκο, που θα επιβιβάζονταν σε πτήση για το Μιλάνο της Ιταλίας. Οι δύο Κουβανοί με πλαστές ιταλικές ταυτότητες και ο Τούρκος με πλαστή βουλγαρική. Με την ίδια πτήση για το Μιλάνο προσπάθησε να πετάξει και μία 43χρονη από το Καμερούν, η οποία επέδειξε κατά τον έλεγχο πλαστή γαλλική ταυτότητα.
Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο Αεροδρόμιο συνελήφθη ένα ζευγάρι Καμερουνέζων, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν για τη Βιέννη της Αυστρίας μαζί με το ενός έτους κοριτσάκι τους. Ο 29χρονος άνδρας και η 21χρονη γυναίκα επέδειξαν ο πρώτος πλαστή άδεια διαμονής πολιτών Ευρωπαϊκής Ενωσης και η δεύτερη πλαστή βελγική ταυτότητα για την ίδια και το μωρό.
Και οι 6 συνελήφθησαν για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.