Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 13:45

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Τριφυλία για διακίνηση αναβολικών χαπιών

Γράφτηκε από την
Συλλήψεις αλλοδαπών στην Τριφυλία για διακίνηση αναβολικών χαπιών

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Τριφυλία για διακίνηση αναβολικών ουσιών.

Σε βάρος τους, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών που αφορούν στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, περί συμπληρωμάτων διατροφής, για τα ναρκωτικά, τα όπλα και περί αλλοδαπών

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στο Ανω Καλό Νερό και στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 39 ετών, αντίστοιχα, για διακίνηση αναβολικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτια τους στο Ανω Καλό Νερό και στην Κυπαρισσία, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων. Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν: Στο σπίτι του 36χρονου: 275 αναβολικά δισκία, 1 φιαλίδιο αναβολικής ουσίας, 1 κυνηγητικό όπλο, 1 ράβδο και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στο σπίτι του 39χρονου: 169 αναβολικά δισκία και 57 φιαλίδια διαφόρων αναβολικών ουσιών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, οι δύο αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.


NEWSLETTER