Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 08:46

8 μήνες για τους τραμπουκισμούς στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά

Γράφτηκε από την
8 μήνες για τους τραμπουκισμούς στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά

 

Σε φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο ένας 33χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή από αστυνομικούς του Τμήματος Οιχαλίας για προπηλακισμούς σε βάρος υγειονομικών και τον τραυματισμό της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά, ενώ προκάλεσε και ζημιές.  

Ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη επί τόπου από τους αστυνομικούς για τις φασαρίες, παραπέμφθηκε από την εισαγγελέα για να δικαστεί στο Αυτόφωρο και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Την επίθεση το βράδυ της Κυριακής από Ρομά, σε συναδέλφους τους υγειονομικούς, είχαν καταγγείλει από χθες με κοινή ανακοίνωσή τους ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Ιατρών Κέντρων Υγείας του νομού, ζητώντας την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διαφύλαξη της εύρυθμης λειτουργίας των δομών υγείας στο νομό.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος έξαλλος, γιατί του είπαν να τηρήσει τα υγειονομικά μέτρα, έβριζε και κλοτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Ετσι τραυμάτισε τη διευθύντρια της μονάδας, κλοτσώντας μια πόρτα που τη χτύπησε στο κεφάλι.

Στο Κέντρο Υγείας βρέθηκε γιατί μετέφερε εκεί τη σύζυγό του η οποία χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER