Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 09:10

21 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

21 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

 

Συνολικά 21 συλλήψεις έγιναν από την Αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης τις προηγούμενες ημέρες στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

- Ενας 56χρονος Αλβανός στην Κορομηλιά του Δήμου Μεσσήνης για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, καθώς σε έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στην κατοχή του 6 συσκευασίες λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 495,7 γραμ.

- Ενας 42χρονος Αλβανός στο Ασπρόχωμα, 2 Ελληνες ηλικίας 20 και 29 χρονών στο Καρβέλι του Δήμου Καλαμάτας και ένας ακόμα Έλληνας 57 χρονών στην Καλαμάτα, για ναρκωτικά. Στην κατοχή και των 4 συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά ποσότητες ηρωίνης βάρους 5,3 γραμ., ποσότητες χασίς βάρους 15,6 γραμ., 15 ναρκωτικά δισκία και μια ζυγαριά ακριβείας.

- Ενας 37χρονος Ελληνας για καταδικαστικό έγγραφο που αφορούσε απόφαση καταδίκης του για κλοπή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας.

- Ενας 16χρονος Ρομά στο Αριοχώρι του Δήμου Καλαμάτας για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

- Ενας Ελληνας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει 3 καραμπίνες διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια κατοχής τους και δεν την ανανέωσε έγκαιρα. Οι καραμπίνες κατασχέθηκαν.

- 2 Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  

- 10 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.