Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 09:10

21 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
21 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

 

Συνολικά 21 συλλήψεις έγιναν από την Αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης τις προηγούμενες ημέρες στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

- Ενας 56χρονος Αλβανός στην Κορομηλιά του Δήμου Μεσσήνης για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, καθώς σε έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στην κατοχή του 6 συσκευασίες λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 495,7 γραμ.

- Ενας 42χρονος Αλβανός στο Ασπρόχωμα, 2 Ελληνες ηλικίας 20 και 29 χρονών στο Καρβέλι του Δήμου Καλαμάτας και ένας ακόμα Έλληνας 57 χρονών στην Καλαμάτα, για ναρκωτικά. Στην κατοχή και των 4 συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά ποσότητες ηρωίνης βάρους 5,3 γραμ., ποσότητες χασίς βάρους 15,6 γραμ., 15 ναρκωτικά δισκία και μια ζυγαριά ακριβείας.

- Ενας 37χρονος Ελληνας για καταδικαστικό έγγραφο που αφορούσε απόφαση καταδίκης του για κλοπή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας.

- Ενας 16χρονος Ρομά στο Αριοχώρι του Δήμου Καλαμάτας για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

- Ενας Ελληνας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει 3 καραμπίνες διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια κατοχής τους και δεν την ανανέωσε έγκαιρα. Οι καραμπίνες κατασχέθηκαν.

- 2 Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  

- 10 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER