Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 10:41

Μεσσηνία: 11 συλλήψεις για πόκερ στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: 11 συλλήψεις για πόκερ στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών

 

 

Σε… χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατραπεί ο βοηθητικός χώρος επιχείρησης στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών, όπου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας πραγματοποίησαν 11 συλλήψεις.

Ειδικότερα τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, 11 άτομα ηλικίας από 22 έως 69 ετών συνελήφθησαν διότι ένας 54χρονος είχε παραχωρήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο σε 52χρονο, ο οποίος διοργάνωσε τραπέζι για πόκερ Texas Holdem με τη συμμετοχή 7 εκ των συλληφθέντων. Παράλληλα στο τραπέζι υπήρχε άλλο άτομο που είχε το ρόλο του ντίλερ, και ένας ακόμα που διευκόλυνε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού κρατώντας σημειώσεις, μάρκες και χρόνο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 15 τράπουλες, 447 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων, χρονόμετρο, κάρτες ντίλερ, ιδιόχειρα σημειώματα και το χρηματικό ποσό των 1.995 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομου παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.


NEWSLETTER