Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 21:05

Μεσσηνία: Καταγγελία ανήλικου Πακιστανού, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και εκβιάζεται από ομοεθνείς του

Μεσσηνία: Καταγγελία ανήλικου Πακιστανού, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και εκβιάζεται από ομοεθνείς του

Καταγγελία ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ομοεθνείς του κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας 14χρονος Πακιστανός που μένει στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατήγγειλε ότι ανήμερα την Πρωτοχρονιά απήχθη από ομοεθνείς του και μεταφέρθηκε στον Πλάτανο Πυλίας, όπου εκεί σε ένα παλιό εργοστάσιο τον κακοποίησαν σεξουαλικά τρία άτομα.

Ωστόσο οι ομοεθνείς του θέλησαν να το επαναλάβουν και τις επόμενες ημέρες, απειλώντας τον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως αν δεν ενδώσει θα ανεβάσουν στο Διαδίκτυο βίντεο που είχαν καταγράψει από την πρώτη σεξουαλική τους πράξη.

Μετά την καταγγελία η Ασφάλεια Καλαμάτας που ανέλαβε την υπόθεση, έφτασε στα ίχνη δύο ατόμων, ενός 21χρονου και ενός 19χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα. Σε βάρος των δύο και ενός ακόμα ομοεθνούς τους αγνώστων λοιπών στοιχείων, επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφική παράσταση ανηλίκων και παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.