Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:30

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Πέντε άτομα από 22 έως και 55 ετών συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής, σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 31,5 γραμ. και δενδρύλλιο χασίς ύψους 21 εκ. περίπου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

 

Ενας 38χρονος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Παρασκευής στη Σπερχογεία για κατοχή ναρκωτικών και απόπειρα κλοπής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του

Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, κατείχε 26 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον όπως προέκυψε, μια μέρα νωρίτερα προσπάθησε να μπει σε σπίτι στον Αγιο Φλώρο με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

 

Δύο άτομα συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Κυπαρισσία, για κατοχή ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πρόκειται για μία 37χρονη Ελληνίδα και έναν 40χρονο αλλοδαπό, γιατί σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 7,5 γραμ., μικροποσότητες κοκαΐνης, 57 αναβολικά δισκία και 2 ζυγαριές ακριβείας.