Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 17:50

Σύλληψη δύο Ινδών στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σύλληψη δύο Ινδών στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Μαζί με τις πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό έγιναν και οι δύο πρώτες συλλήψεις στον Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας και συγκεκριμένα δύο Ινδών, οι οποίοι προσπάθησαν με πλαστά χαρτιά να βγουν από τη χώρα.

Οι δύο Ινδοί, ηλικίας 33 και 40 ετών, συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού του Αεροδρομίου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μόναχο της Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά. Στην κατοχή των αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαβατήρια Αρχών Ινδίας, καθώς και δελτία ταυτότητας Αρχών Βελγίου και Πορτογαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” ως Διεθνής Αερολιμένας αποτελεί πύλη εξόδου για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα στο εξωτερικό. Κάτι που συνηθίζεται σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια, όπου σπείρες στέλνουν τους παράτυπους μετανάστες θεωρώντας ότι οι έλεγχοι διαβατηρίων θα είναι πιο χαλαροί.


NEWSLETTER