Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 11:29

Μεσσηνία: Στα ίχνη του δολοφόνου του 31χρονου Αλβανού στον Καρτελά Κυπαρισσίας

Μεσσηνία: Στα ίχνη του δολοφόνου του 31χρονου Αλβανού στον Καρτελά Κυπαρισσίας

 

Σε έναν 31χρονο εργάτη γης από την Αλβανία δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία ότι ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία του Καρτελά, στην Κυπαρισσία.

Χθες η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για έγκλημα και όπως ανέφεραν πληροφορίες (τις οποίες όμως δεν επιβεβαίωναν επίσημα οι αστυνομικές αρχές), οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέκριναν έναν ομοεθνή του ως ύποπτο για ανθρωποκτονία. Το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, αλλά βρέθηκε στην Κυπαρισσία τις προηγούμενες 3-4 μέρες από τη δολοφονία του -η οποία προσδιορίζεται να έγινε νυχτερινές ώρες της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας. Οπως προέκυψε από την επιτόπια αυτοψία του ιατροδικαστή Κορίνθου, ο 31χρονος έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα από μεταλλικό όργανο στο κεφάλι, το οποίο εικάζεται ότι μπορεί να ήταν σιδηρογροθιά ή τσεκούρι. Το πτώμα εκτιμάται ότι δεν ήταν θαμμένο περισσότερο από 24 ώρες στην παραλία και όταν έφτασε ο ιατροδικαστής βρισκόταν ήδη σε ακαμψία -ενώ το έγκλημα προσδιορίζεται ότι συνέβη 12-18 ώρες πριν το εξετάσει ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί από το βράδυ της Δευτέρας προχώρησαν σε προσαγωγές και σε λήψεις καταθέσεων με σκοπό να φτάσουν το συντομότερο στα ίχνη του δράστη ή των δραστών, ώστε να διαφανούν και τα κίνητρα της δολοφονίας.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα εντόπισε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας σκύλος, τον οποίο συνηθίζει να βγάζει βόλτα καθημερινά στην περιοχή ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές.