Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 11:01

Σύλληψη 3 ανηλίκων για επίθεση σε 15χρονο στο κέντρο της Καλαμάτας

Σύλληψη 3 ανηλίκων για επίθεση σε 15χρονο στο κέντρο της Καλαμάτας

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς φέρονται την προηγούμενη ημέρα να επιτέθηκαν σε 15χρονο στην Καλαμάτα.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Για άγνωστο λόγο οι νεαροί 14, 15 και 17 ετών επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στον 15χρονο και τον απείλησαν, ενώ στη συνέχεια ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο και άλλος τον απώθησε σπρώχνοντάς τον στο στήθος.

Ο 15χρονος που δέχθηκε την επίθεση δεν είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού και μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και το Σάββατο συνελήφθησαν ο 14χρονος με την 43χρονη μητέρα του, ο 15χρονος με τον 42χρονο πατέρα του και ο 17χρονος με τον 45χρονο πατέρα του. Οι γονείς συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ακολούθως όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Η Ασφάλεια Καλαμάτας συνεχίζει την προανάκριση για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών του επεισοδίου, ενώ να σημειωθεί ότι το θύμα της επίθεσης δεν είναι συμμαθητής με τους υπόλοιπους 3 ανήλικους.

(Φωτογραφία αρχείου)