Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 15:39

Της έβαλε μαχαίρι στο λαιμό γιατί του ζήτησε το ενοίκιο

Γράφτηκε από την
Της έβαλε μαχαίρι στο λαιμό γιατί του ζήτησε το ενοίκιο

Ποινή κάθειρξης 6,5 χρόνων επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε φυγόδικο Αλβανό που έβαλε μαχαίρι στο λαιμό ηλικιωμένης γιατί του ζήταγε τα λεφτά του ενοικίου.

Ο γιος της 84χρονης γυναίκας κατέθεσε ότι η μητέρα του νοίκιασε ένα σπίτι στον κατηγορούμενο στο Πεταλίδι, αλλά αυτός δεν πλήρωνε το ενοίκιο. Και δεν έφτανε αυτό, αφού σύμφωνα με το μάρτυρα άφηνε και απλήρωτους τους λογαριασμούς - οπότε η ηλικιωμένη ζήτησε από το νοικάρη να τα μαζέψει και να φύγει. Αυτός όμως όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά σύμφωνα με το γιο της ιδιοκτήτριας έπιασε και έβαλε κι άλλους μέσα. Πάνω σε μια διαφωνία, στην οποία ήταν και ο γιος μπροστά, ο Αλβανός άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι του ψωμιού, της το έβαλε στο λαιμό και την απείλησε πως ούτε σκοπεύει να πληρώσει, αλλά ούτε και να φύγει από το σπίτι. 

Σε εκείνο το σημείο η πρόεδρος ρώτησε μήπως επέμεναν να φύγει την ίδια ώρα και εκείνος δεν έφευγε γιατί είχε μικρά παιδιά, όπως αναφέρει μέσα η δικογραφία. Ωστόσο, η ίδια η ηλικιωμένη, η οποία κατέθεσε μετά το γιο της, είπε ότι της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό γιατί ζήτησε το ενοίκιο. Ο αστυνομικός του Α.Τ. Πεταλιδίου κατέθεσε ότι τους κάλεσε ο γιος της ιδιοκτήτριας, και όταν πήγαν εκεί, ο Αλβανός και η γυναίκα του ήταν "σαν θεριά ανήμερα". 

Ν.Κ.


NEWSLETTER