Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 10:12

Μεσσηνία: Περιοριστικοί όροι σε 76χρονο για ασέλγεια σε 13χρονη στη Θουρία

Μεσσηνία: Περιοριστικοί όροι σε 76χρονο για ασέλγεια σε 13χρονη στη Θουρία

 

Στον ανακριτή Καλαμάτας οδηγήθηκε χθες για να απολογηθεί ένας 76χρονος Ελληνας ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε μια 13χρονη στη Θουρία.

Αυτό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ηλικιωμένος φώναξε το κορίτσι να πάει στο σπίτι του, με το πρόσχημα ότι είχε κάποια τρόφιμα για να της δώσει. Το κορίτσι μπήκε στην αυλή του σπιτιού του και εκεί, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο άντρας την πλησίασε και την χάιδεψε στο στήθος, ενώ τη φίλησε και στο στόμα.

Η 13χρονη αντέδρασε και έφυγε. Επιστρέφοντας στο σπίτι της το είπε στους γονείς της και εκείνοι αμέσως το κατήγγειλαν στην Αστυνομία.

Χθες μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ο 76χρονος να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει το κορίτσι στα 10 μέτρα, να μετοικήσει στην Αθήνα όπου μένει η οικογένειά του, να μη βγει από τη χώρα και να εμφανίζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Ο δικηγόρος του Γιώργος Ράλλης είπε πάντως στην “Ε” ότι ο εντολέας του δεν είχε κακές προθέσεις, αλλά παρεξηγήθηκε ο τρόπος του – κι αυτό υποστήριξε ο ίδιος και στον ανακριτή κατά την απολογία του.

Ν.Κ.