Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 08:11

Μεσσηνία: Χώρεσαν 7 μανουάλια μέσα σ’ ένα Punto!

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Χώρεσαν 7 μανουάλια μέσα σ’ ένα Punto!

 

Μα πόσα μανουάλια χωράνε σε ένα... Punto; Χωράνε 7 μανουάλια! Και οι δύο κατηγορούμενοι που τα έκλεψαν και τα βόλεψαν στο νοικιασμένο αυτοκίνητο καταδικάστηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας σε 3 χρόνια φυλάκιση, όπως είχαν καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό.

Συγκεκριμένα, οι δύο κατηγορούμενοι από τη Βαρβάσαινα και τον Πύργο Ηλείας, έκλεψαν τα 7 μανουάλια από μια εκκλησία στο χωριό Βανάδα Τριφυλίας και άλλη μια κοντά στο Καλό Νερό. Οταν τους έπιασαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ηλείας, είχαν ξεβιδώσει και μετέφεραν τα μανουάλια με το αυτοκίνητο. Αυτό έγινε στις 4 Απριλίου του 2011 και κατά την επιστροφή τους από την Τριφυλία δεν είχαν υπολογίσει ότι η ΟΠΚΕ θα έκανε ελέγχους. Πριν ακόμα φτάσουν στο μπλόκο, όπως κατέθεσε ο αστυνομικός χθες στο δικαστήριο, έστριψαν σε έναν παράδρομο στο Γιαννιτσοχώρι και αυτό τους υποψίασε και τους καταδίωξαν. Φτάνοντας σε ένα αδιέξοδο κοντά στην παραλία, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του αστυνομικού, οι δύο κατηγορούμενοι παράτησαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν πεζή. Ομως συνελήφθησαν και ο οδηγός του αυτοκινήτου το πήρε όλο πάνω του, λέγοντας ότι ο άλλος πήγε κοντά του για παρέα και δεν ήξερε για τα μανουάλια.

Χθες ο εν λόγω κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από το συνήγορό του, ενώ ο άλλος υποστήριξε το ίδιο στην απολογία του, λέγοντας ότι ο συγκατηγορούμενός του τον άφησε σε ένα βενζινάδικο πριν το Καλό Νερό και πήγε μόνος του να εισπράξει κάτι χρήματα που του χρωστούσαν. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ρώτησε τον άλλον πού τα βρήκε όταν επέστρεψε για να τον πάρει, αλλά δεν πήρε μια καθαρή απάντηση, ενώ μετά από λίγο τους κυνήγησε η Αστυνομία.

Ν.Κ.


NEWSLETTER