Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 19:07

Μεσσηνία: Από 10 χρόνια σε δύο για διακίνηση χασίς

Μεσσηνία: Από 10 χρόνια σε δύο για διακίνηση χασίς

Σε 10 χρόνια κάθειρξη ο καθένας και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ καταδικάστηκαν από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων δύο Πακιστανοί εργάτες γης για διακίνηση 1.156 γραμ. χασίς.

Κατηγορούμενος μαζί τους ήταν και ένας τρίτος ομοεθνής τους, ο οποίος όμως αθωώθηκε γιατί όπως φάνηκε, αυτός έκανε απλά παρέα στον έναν από τους καταδικασθέντες στο ΚΤΕΛ Γαργαλιάνων, όπου είχε πάει για να περιμένει το λεωφορείο από την Αθήνα με το οποίο θα έφερνε το χασίς ο έτερος καταδικασθείς.

Νωρίτερα αστυνομικός κατέθεσε στη δίκη ότι αυτός και οι συνάδελφοί του ήξεραν ότι ο ένας κατηγορούμενος θα έφερνε μια ποσότητα χασίς από την Αθήνα και γι' αυτό περίμεναν στο ΚΤΕΛ. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι έφτασαν πριν έρθει το λεωφορείο και αφού πρώτα έκαναν μια βόλτα τριγύρω για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει Αστυνομία, κάθισαν σε μια μεριά και περίμεναν. Μόλις έφτασε το λεωφορείο κατέβηκε ο κατηγορούμενος για τον οποίο είχαν την πληροφορία ότι θα φέρει τα ναρκωτικά. Στην πλάτη του είχε ένα σακίδιο και μόλις κατέβηκε πλησίασαν οι άλλοι και έκαναν να φύγουν. Τότε, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν και τους έπιασαν, ενώ στο σακίδιο βρήκαν σε μια νάιλον τσάντα τυλιγμένη με μια πετσέτα την ποσότητα του ενός κιλού, καθώς και 35 συσκευασίες των 4 γραμ., συνολικού βάρους 156,1 γραμ.

Ν.Κ.