Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 19:17

Καλαμάτα: Προαγωγές και μεταθέσεις δικαστικών λειτουργών

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Προαγωγές και μεταθέσεις δικαστικών λειτουργών

 

Εκδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ενόψει του νέου δικαστικού έτους τον προσεχή Σεπτέμβριο, τα Προεδρικά Διατάγματα για τις προαγωγές και μεταθέσεις δικαστικών λειτουργών στα Δικαστήρια Καλαμάτας.

Ετσι, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης μετατίθεται η εισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας Νικολίτσα Νικολοπούλου. Στη θέση της έρχεται ο συνάδελφός της Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, μέχρι πρότινος αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, ο οποίος προήχθη πρόσφατα στο βαθμό του εισαγγελέα. Ακόμη στο Εφετείο Αθηνών μετατίθεται ο αντεισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας Στυλιανός Καραμάνης και στη θέση του τοποθετείται ο νεοπροαχθείς στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών και μέχρι πρόσφατα εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Νικόλας Αντωναράκος.

Επίσης στο Εφετείο Καλαμάτας έρχονται τρεις νέες εφέτες, οι Κατερίνα Κουλούρη, Μαρία Δριβελέγκα και Χρυσή Γκουντουλάκη από την Αθήνα και μετατίθενται οι μέχρι πρότινος εφέτες Καλαμάτας Φώτης Βλάχος και Θωμαή Κιμισκίδου στο Εφετείο Αθηνών και Ιωάννα Ξυλιά στο Εφετείο Πειραιά.

 

ΠΡΟΗΧΘΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΗΜ. ΠΙΠΕΡΙΓΚΑ

Στο Εφετείο Ναυπλίου μετατίθεται η μέχρι πρότινος πρόεδρος Πρωτοδικών Καλαμάτας Δήμητρα Πιπερίγκα, η οποία προήχθη σε εφέτη.

Στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας μετατίθενται οι πρωτοδίκες: Ηρακλείου Φαίδρα Βαλανίδου, Ρόδου Μαρία Παρασκευά και Διονυσία Σάσσαλου, Κω Ουρανία Χόρτη και Κέρκυρας Μελίνα Παπανικολάου.

Στην Αθήνα μετακινούνται οι πρωτοδίκες Καλαμάτας Γιάννης Νικολάου και Θεοδώρα - Μαρία Μπακώλη, στην Καβάλα ο Σπύρος Κολιούλης, στην Κόρινθο η Βασιλική Πανούση και στην Ορεστιάδα η Δέσποινα Σιμοπούλου.

Εν τω μεταξύ, από την Εθνική Σχολή Δικαστών στην Καλαμάτα τοποθετείται ως δικαστικός πάρεδρος στο Πρωτοδικείο η Μαργαρίτα Τσαραμανίδου.

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης τη μετακίνηση των αντεισαγγελέων Πρωτοδικών Καλαμάτας Βασιλικής Καρέλου στο Αγρίνιο και Στεφανίας Πεσίνη στην Αθήνα.

Τις θέσεις των δύο αντεισαγγελέων θα καταλάβουν η νεοπροαχθείσα  ντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χρυσούλα - Αντιγόνη Τομαρά και ο νεοπροαχθείς αντεισαγγελέας Βασίλης Φαρμάκης.   

Ν.Κ.


NEWSLETTER