Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 23:11

Καλαμάτα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 3 για το ντελίβερι χασίς

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 3 για το ντελίβερι χασίς

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν πριν λίγη ώρα οι 3 συλληφθέντες με το 1 κιλό χασίς που κατηγορούνται ότι μαζί με τη δουλειά του ντελιβερά έκαναν και… διακίνηση χασίς πόρτα πόρτα.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα και δύο 26χρονους με καταγωγή ο ένας από τη Βουλγαρία και ο άλλος από την Αλβανία, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή για διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής ομάδας, σε αστυνομικό μπλόκο έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Μεσσήνης, όπου τους περίμεναν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην ανακρίτρια Καλαμάτας για να απολογηθούν και λίγο πριν τις 11 το βράδυ εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνισή τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους.

Τους δύο 26χρονους, οι οποίοι κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν ως προπομποί κατά τη μεταφορά του χασίς, εκπροσώπησε ο δικηγόρος Γιώργος Ράλλης και τον 28χρονο, τον οποίο καταδίωξαν οι αστυνομικοί και αυτός σκόρπισε το χασίς στο δρόμο, οι δικηγόροι Δημήτρης Δρακόπουλος και Νίκος Ρουσόπουλος.


NEWSLETTER