Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 19:13

Επίκουρος καθηγητής νεκρός στη Μάνη, ενώ έκανε ψαροντούφεκο

Επίκουρος καθηγητής νεκρός στη Μάνη, ενώ έκανε ψαροντούφεκο

Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά για ψαροντούφεκο ενός 42χρονου στη Χοτάσια της Μάνης, καθώς μετά βρέθηκε νεκρός μετά από αρκετή ώρα, που τον αναζητούσαν οι Αρχές.

Πρόκειται για επίκουρο καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος βρέθηκε βρέθηκε στην περιοχή της Μάνης με τη σύζυγό του για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε ξεκινήσει με σκάφος από το Καραβοστάσι της Ανατολικής Μάνης και το μεσημέρι της Τρίτης περίπου 1 ν.μ. από τη Χοτάσια ο 42χρονος αποφάσισε να βουτήξει για ψαροντούφεκο, όπως συνήθιζε.

Καθώς η ώρα περνούσε και αργούσε να εμφανιστεί, η σύζυγός του το απόγευμα ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Γυθείου και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από ξηράς με περιπολικό όχημα του Λιμενικού και διά θαλάσσης με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού., με τέσσερα ιδιωτικά σκάφη, έξι ιδιώτες δύτες καθώς και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά από ώρες και ενώ είχε ήδη νυχτώσει ιδιώτες δύτες εντόπισαν τον 42χρονο χωρίς τι αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.