Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 12:01

Διαμαρτυρία για αλλαγή καμένης λάμπας

Διαβάζουμε στο φύλλο της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου “Σκοτάδια έξω από το Μουσείο” και σκεφτόμαστε ότι θα περιμένουμε πάρα πολύ να αλλάξει ο δήμος τη λάμπα του δημοτικού φωτισμού στην οδό Ανδρέα Κάλβου.

Πράγματι η δημοτική αρχή αδιαφορεί όχι μόνο για την εικόνα της πόλης αλλά πρώτα από όλα αδιαφορεί για την ασφάλεια του πολίτη και τα δικαιώματά του, για τη γειτονιά του και γενικότερα για την πόλη στην οποία ζει, εργάζεται και για τα οποία δικαιώματά του πληρώνει δημοτικά ανταποδοτικά τέλη. Ετσι ο δήμος έχει υποχρέωση ανταπόδοσης των τελών με υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν ποιότητα ζωής.

Η πρώτη ενημέρωση του δήμου εκ μέρους μας για αντικατάσταση της καμένης λάμπας του δημοτικού φωτισμού στην οδό Ανδρέα Κάλβου που είναι και αδιέξοδη, ήταν δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα. Εγινε υπενθύμιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κατά την οποία η απάντηση του αρμόδιου ήταν "έχουμε προτεραιότητα το στόλισμα της πόλης για τις γιορτές". Σε επόμενη ενόχληση μετά τις γιορτές η απάντηση ήταν "έχουμε προτεραιότητα το ξεστόλισμα της πόλης".

Στην επόμενη φοβάμαι ότι θα μας πουν ότι "έχουμε προτεραιότητα το καρναβάλι".

Ας απαντήσει ο κ. δήμαρχος ο οποίος ζήτησε την ψήφο μας και την ζητάει πάλι για άλλο πόστο, πότε σε αυτήν την πόλη προτεραιότητα θα έχει ο πολίτης;

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Τοπάλη

Παναγιώτης Μουντανέας