Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 07:52

Το Ionian Channel στην κορυφή της Περιφέρειας

Γράφτηκε από την
Το Ionian Channel στην κορυφή της Περιφέρειας

 

 

Στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού βρίσκεται το Ionian Channel, σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που διενήργησε από τις 4 έως και τις 13 Μαρτίου 2019 η εταιρεία Focus Bari.

Η έρευνα αφορά την Περιφερειακή Ζώνη 6, που αποτελείται από τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το Ionian Channel υπερέχει έναντι των υπόλοιπων καναλιών σε όλες τις κατηγορίες προγραμμάτων (ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και ως προς το δημοσιογραφικό επιτελείο), ενώ βρίσκεται και στην 1η θέση σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας και τηλεθέασης στη συγκεκριμένη γεωγραφική ζώνη.

Ο καλυπτόμενος πληθυσμός, άντρες-γυναίκες 18-74 ετών, είναι μόνιμοι κάτοικοι στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, με εκτίμηση καλυπτόμενου πληθυσμού: 975.600 άτομα.

Τα σημεία διερεύνησης της έρευνας ήταν ο βαθμός ενδιαφέροντος για θέματα και δρώμενα στην Περιφέρειά τους, ο βαθμός γνώσης περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών στην Π.Ζ.6, ο βαθμός παρακολούθησης περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της Π.Ζ.6, το είδος τηλεοπτικού περιεχομένου που τους ενδιαφέρει και η αξιολόγηση περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

 

Σχεδιασμός με το λογισμικό Voxco

Ποσοστό συνακρόασης συνεντεύξεων / Ελεγχος: 25,2%
Διάρκεια συνέντευξης: 11 λεπτά.

Περίοδος διεξαγωγής: 4/3 -13/3/2019


NEWSLETTER