Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 18:46

Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις για το δυναμικό βάδισμα της Κυριακής

Γράφτηκε από την

Λήγει σήμερα η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για το δυναμικό βάδισμα ενηλίκων 8 χιλιομέτρων καθώς και για τον περιπατητικό δρόμο παιδιών και εφήβων 1,2 χιλιομέτρων με την επωνυμία «Βαδίζοντας στις ιστορικές διαδρομές του 1821» που θα διοργανωθούν την Κυριακή, στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλαμάτα 1821 - Δρόμοι Ελευθερίας», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Συλλόγου Ολυμπιονικών.

Η εκκίνηση του δυναμικού βαδίσματος θα γίνει στις 11 π.μ. στην είσοδο του Πάρκου του Αλμυρού με την εξής διαδρομή: (παραλιακή Επαρχιακή οδός Καλαμάτας/Αερόπολης (πάρκο Αλμυρού) – Ναυαρίνου–Ψαρών – Αριστομένους – Σταδίου – Πλατεία 23ης Μαρτίου).

Αντίστοιχα, η εκκίνηση του περιπατητικού δρόμου θα γίνει στις 11.45 μ.μ. στην οδό Σταδίου (πλατεία 23 ης Μαρτίου) και θα ακολουθηθεί η διαδρομή

(επί της οδού Σταδίου- Νέδοντος – Νικηταρά – Αριστομένους – Σταδίου – Πλ. 23Ης Μαρτίου). Για τις διαδρομές αυτές τίθεται χρονικό όριο τερματισμού 1 ώρας. Μετά από αυτό το χρονικό όριο οι συμμετέχοντες θα συνεχίζουν την προσπάθεια με δική τους ευθύνη. Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην δράση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δρομείς που γυμνάζονται συστηματικά αλλά και αθλούμενοι δρομείς με χαμηλότερη εβδομαδιαία φυσική δραστηριότητα. Οι συμμετέχοντες στο δυναμικό βάδισμα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, ενώ για τον περιπατητικό δρόμο έως 18 ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά στο kalamata1821.gr.

 

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δυναμικό Βάδισμα ενηλίκων 8 km: 50 συμμετοχές

Περιπατητικός Δρόμος αγοριών/κοριτσιών 1,2 km: 150 συμμετοχές