Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 14:27

Πρωτιά του Μεσσήνιου Παν. Παπαντωνίου στις εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων

Γράφτηκε από την

Πρώτος και με αρκετή διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο αναδείχθηκε ο Μεσσήνιος συγκοινωνιολόγος Παναγιώτης Παπαντωνίου στο Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Κατά την εκλογική διαδικασία, που διεξήχθη την Τετάρτη εξελέγησαν κατά σειρά οι Παναγιώτης Παπαντωνίου, Θανάσης Τσιάνος, Ναταλία Ντάσιου, Ιωάννα Παγώνη και Κωνσταντίνος Κουρέτας, ενώ αναπληρωματικοί είναι οι Μαρία Σαρτζετάκη και Δέσποινα Αλεξανδροπούλου.

Με βάση μάλιστα τους συσχετισμούς δυνάμεων, που έχουν διαμορφωθεί ο Παναγιώτης Παπαντωνίου αναμένεται να εκλεγεί και στην θέση του προέδρου κατά την συγκρότηση σε Σώμα, που θα γίνει την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του στο metaforespress.gr o κ. Παπαντωνίου ανέφερε: 

"Η αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές, κατά 10% συγκριτικά με τις εκλογές του 2018, αποδεικνύει ότι τα μέλη του Συλλόγου παραμένουν ενεργά και στηρίζουν το Σύλλογο, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της περιόδου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων με επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις και βιώσιμες λύσεις, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα μέλη του, την Πολιτεία και την κοινωνία"